SON DAKİKA
Hava Durumu

Erdal Kalkan: Bu iş burada bitmez

Ertuğrul Günay ve Haluk Özdalga ile birlikte kesin ihraç istemiyle Müşterek Disiplin Kurulu'na sevkedilen İzmir Milletvekili Erdal Kalkan partiden istifa ettiğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2013 01:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2013 01:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Erdal Kalkan: Bu iş burada bitmez

Başbakan Erdoğan başkanlığında toplanan MYK toplantısından, AK Partili 3 vekile ihraç istemi kararı çıktı.

Kararın ardından disipline sevk edilen vekillerden Erdal Kalkan, istifasını açıkladı. Kalkan istifasını Twitter'dan duyurdu.

"Siyasi partiler kimsenin babasının çiftliği değildir. Hele Sn Tayyip Erdoğan'ın değil, onlar milyonlarca insanın yarattığı sosyal varlıklardır" diyen Kalkan, şunları paylaştı:

"Hükümet ve iktidar ve parti disiplini yolsuzlukları, hırsızlıkları, soygunu engellemek için vardır. Bu iş burada bitmez. Yüce halkımız herşeyi görüyor. Hakem halkımız olsun. Kurtuluş savaşı yapan bu halk bunu da çözer. Kalkınma Partisi'nden istifa ediyorum. Biliniz ki dünya dönüyor halkımız da aptal değil, yolunuz kapalıdır."

Kütahya Milletvekili İdris Bal da 'dershane' tartışmalarına yönelik açıklaması sonrası ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilmiş ve ardından "Beni istemeyenleri ben de istemiyorum" diyerek istifasını açıklamıştı.

AK Parti'de ayrıca, önceki gün Ordu Milletvekili Milletvekili İdris Naim Şahin, 2 hafta önce de İstanbul Milletvekili Hakan Şükür istifa etmişti.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.