SON DAKİKA
Hava Durumu

DSP: Oyları böldüğümüz için bizi seviyorlar

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan Yardımcısı Uğur Gürel, "Hükümete yakın televizyonlarda CHP'nin oylarını böldüğümüz için bize destek var" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2019 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2019 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
DSP: Oyları böldüğümüz için bizi seviyorlar

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkan Yardımcısı Uğur Gürel, hükümete yakın medya kuruluşlarının 31 Mart yerel seçimleri öncesinde partilerine özel bir ilgi duymaya başladığını belirterek, "Açıkçası hükümete yakın televizyonlarda CHP'nin oylarını böldüğümüz için bize destek var" dedi.

Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk'e konuşan Gürel, "Geçen seçimde kapımızı çalmayan, hatta genel merkezimizin yerini bile bilmeyen iktidar yanlısı medya da bizi çok sevmeye başladı. Muhabirler genel merkezimizden çıkmıyor. Sık sık bizimle röportaj yapma gereği duyuyorlar" ifadelerini kullandı.

DSP üzerinden bir algı yaratmaya çalışıldığını savunan Gürel, "Bu algıyı bozamıyoruz. CHP'ye yakın kanallar ise bize yer vermiyor. Açıkçası hükümete yakın televizyonlarda, CHP'nin oylarını böldüğümüz için bize destek var. Açıkçası bu durum çok hoşlarına gidiyor. Biz onlara farklı parti, 81 ilde seçimlere katılan tek sol parti olduğumuzu anlatıyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.