SON DAKİKA
Hava Durumu

'Devlet, Cumhuriyet'i Ankara'da kutlar'

İYİ Partililer, Genel Başkan Akşener'le birlikte Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için 1. Meclis'te bir araya geldi. Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunun İstanbul'da yapılmasını eleştiren Akşener, "Dünyaya beton ve inşaat olarak baktıkları için resepsiyonu İstanbul'daki şantiyeye taşıyorlar. Rantiyecilerin şantiyesinde olmayacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2018 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2018 11:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
'Devlet, Cumhuriyet'i Ankara'da kutlar'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 40 milletvekili ile Cumhuriyet'in 95. yılında 1. Meclis'e gitti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu'nun İstanbul'daki 3. havalimanı açılışında yapılmasına tepki gösteren Akşener, "Bir kez daha tekrar ediyorum, Türkiye Cumhuriyeti'nin yeni yaşının kutlanacağı yer Ankara'dır" dedi.

​"Bugün sahip olduğumuz en büyük kıymetlerden Cumhuriyetimiz 95. yaşına giriyor, kutlu olsun" diyen Akşener, şöyle konuştu:

"Bizler birinci vazifemizin Türk istiklal ve cumhuriyetini korumak olduğunun bilincindeyiz. Bazılarını Cumhuriyetle barıştıramadık. Birazdan Cumhuriyetin bir geleneği olan resmi törenlere katılacağım. Akşam da Cumhuriyet resepsiyonunda olacaktım. Dünyaya beton ve inşaat olarak baktıkları için resepsiyonu İstanbul'daki şantiyeye taşıyorlar, bizim bunu kabul etmemiz mümkün değil. O yüzden bugün rantiyecilerin şantiyesinde olmayacağız. Bir kez daha tekrar ediyorum, Türkiye Cumhuriyeti'nin yeni yaşının kutlanacağı yer Ankara'dır. İktidarın bugünkü kutlamaları korsan kutlamadır. Devlet korsan gösteri yapamaz. Bugün herkes kendi geleneğinin önüne çıkıyor. Mücahit gelip müteahhit olanlar şantiyede olurken, bizler vatandaşımız yanında Ankara'da olacağız."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.