SON DAKİKA
Hava Durumu

'Cumhurbaşkanımız yüzde 50’yi fersah fersah aşan bir oyla yeniden seçilecektir'

Partisinin Meclis Grup Toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, "Cumhurbaşkanımız muazzam bir irade gücüyle yüzde 50’yi fersah fersah aşan bir oy çokluğuyla yeniden seçilecektir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2022 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2022 11:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
'Cumhurbaşkanımız yüzde 50’yi fersah fersah aşan bir oyla yeniden seçilecektir'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis Grup Toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bahçeli'nin konuşmasından başlıklar şöyle: 

"Leyleğin ömrü nasıl laklakla geçiyorsa, basit ve bayağı siyasetin ömrü de polemikle, pişkinlikle gelip geçecektir.

Cumhuriyetimizin 100. yılına hazırlanıyoruz. İnsanımızın yüreğine yağmur gibi yağıyor, umutlarını yeşertiyoruz.

Dönen dönsün biz dönmeyiz. Yolumuzda duran dursun biz durmayız.  Cumhur İttifakı’nın gelecekteki Türkiye tasavvurunu paylaşacağız. Oynanan oyunların iç yüzünü anlatacağız.

Ülkemizin hiçbir yerinde zillet ittifakının iddia ettiği gibi bir Türkiye tablosu yoktur.

Cumhur İttifakı, Türkiye’nin her noktasında milletiyle oturup kalkıyor. MHP, vatanımızın her köşesinde insanımıza muhabbetle dokunuyor.

2023 yılında Cumhur İttifakı açık ara farkla sandıktan çıkacaktır. Zillet ittifakının şapkadan çıkaracağı aday kim olursa olsun Cumhurbaşkanımız muazzam bir irade gücüyle yüzde 50’yi fersah fersah aşan bir oyçokluğuyla yeniden Cumhurbaşkanı seçilecektir.

Zillet ittifakını nasıl bir adayı vardır ki yıpranmasın diye açıklamaktan imtina ediyor. Son düzlüğü girilirken bu korkakça yaklaşımın ardından acaba bilinçli ve taktik bir geciktirme söz konusudur yoksa 6+1 formatlı masaya hakim olduğu anlaşılan derin bir çatlak mı etkilidir. Çıkarsınlar adaylarını görsünler Hanyayı Konya’yı. Demokrasi er meydanıdır.

Kasımda seçim olabilir diyen Kılıçdaroğlu ya kendini kandırıyor ya da hayal aleminde paraşütsüz uçuş dersleri alıyor. Cumhurbaşkanlığı adaylığına çok istekli olan Kılıçdaroğlu’na partisinde ve ittifak ortaklarından yükselen itirazlar histeri nöbetleri yaşamasına da yol açmıştır.

Bizim tavsiyemiz en yakın kliniğe müracaat etmesi ve çok fazla gecikmeye mahal vermeden tedavi altına alınmasıdır.

Küreselleşmenin sonuna gelindiği iddiaları akademik ve siyasi tartışmaların ana malzemesi durumuna gelmiştir.

Bugünkü şartlarda küresel ekonomi fırtınalı bir havada bozuk pusulayla yolunu bulma çabasındadır.  ABD, Birleşik Krallık ve Almanya yükselen enflasyona karşı faiz silahına sarılmışlardır fakat silahtaki mermi gittikçe azalmaktadır. Bir süre sonra tetik boşuna çekilecektir. 

Rusya- Ukrayna savaşlarının neticesinde rekor kıran gıda ve enerji fiyatları küresel enflasyonu zirveye çıkarmıştır.  Fiyat artışlarından yakınamayan ülke neredeyse kalmamıştır. Hayat pahalılığı kar topu gibi birike birike çığa dönüşmüş ve insanlığın üzerine yuvarlanmıştır."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.