SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP'li Tanal'ın paylaşımına suç duyurusu

Şanlıurfa'nın merkez Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Sağlam, sosyal medya hesabından AK Parti ve Şanlıurfalılara hakaret ettiği gerekçesiyle CHP İstanbul Milletvekili Tanal hakkında suç duyurusunda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2018 23:53
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2018 23:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
CHP'li Tanal'ın paylaşımına suç duyurusu

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Necmeddin Sağlam, avukatlarıyla Şanlıurfa Adliyesine giderek, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal hakkındaki şikayet dilekçesini Cumhuriyet Başsavcılığına sundu.

Sağlam, adliye çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, Tanal'ın 24 Haziran'daki seçimin sonuçlarını hazmedemediğini savundu.

Tanal'ın resmi sosyal medya hesabından hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğunu öne süren Sağlam, şunları söyledi:

"CHP milletvekili ve sözde Urfalı Tanal, 24 Haziran seçim sonuçlarını hazmedememiştir. Hazımsızlık öyle bir boyuta ulaşmıştır ki, bu sefer de resmi twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla bu sonuçların 'Millete müstahak' olduğundan bahsetmiştir."

Sağlam, Tanal'ın paylaşımlarında bazı çirkin ifadelere de yer verdiğini ileri sürerek, bu ifadelerle başta Şanlıurfalılar olmak üzere AK Parti'ye oy verenlere hakaret edildiğini savundu.

"Millete müstahaktır"

CHP Milletvekili Tanal, sosyal medya hesabından seçim sonuçlarına ilişkin, şu paylaşımlarda bulunmuştu:

"1 - Bugün fındık fiyatlarına ağlayan Giresun,Ordu'nun yüzde 65 oy veriyorsa, turizmin bitmesinden yakınan Antalya yüzde 43 oy veriyorsa, Suriyelilerden illallah eden Urfa,Antep,Kilis %51 oy veriyorsa, burda bir sorun var.....

2 - turizmin bitmesinden yakınan Antalya yüzde 43 oy veriyorsa, Suriyelilerden illallah eden ŞANLIURFA,G.Antep ve Kilis yüzde 51 oy veriyorsa, şeker fabrikaları satıldığı için sitem eden Çorum, Yozgat ve Kırşehir açık ara birinci çıkartıyorsa Millete müstahaktır.

3 - Lakin bu saydıklarım bizden çok onları etkiliyor, asıl kaybeden onlar. Bırakın sevinsinler. Yapılan yol ve köprüleri kemirerek, buzdolabı yalayarak beslenir, dünya liderleriyle http://xn--vnrler-vxa3cb.Asövünürler.As ıl sürünenler halinden memnun. Onlar haklı, bizler haksızız.

Tezek yakan yüzde 18 vergi ödüyor.Akp oy veriyor.Yatına akaryakıt alan kişi akaryakıt vergisi vermiyor.Tezek yakmaya devam.....

İstanbul 3 köprünün garantili geçiş ücreti Şanlıurfalılarda ödüyor.Çoğu İstanbul'a hiç gelmemiş,Köprüyü kullanmıyor.Ancak köprü nedeniyle Akp en fazla oy veren il oluyor..."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.