SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da İYİ Parti'den TÜİK'e Pinokyolu protesto!

İYİ Parti Bursa Teşkilatı Bursa'da TÜİK Bursa Bölge Müdürlüğü önünde farklı bir protesto gösterisine imza attı. TÜİK’in açıkladığı enflasyon rakamlarının gerçeğin yarısı bile olmadığını söyleyen İYİ Partililer, "TÜİK yalancılıkla Pinokyo'yu da geçti" dediler.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2022 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2022 08:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa'da İYİ Parti'den TÜİK'e Pinokyolu protesto!

Yalan söyledikçe burnu uzayan ünlü masal kahramanı pinokyo maketini, partililer ile birlikte TÜİK’in kapısına bırakan İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, "Öyle acınacak durumdalar ki, masallardakinden daha komik durumlara düştüklerinin bile farkında değiller" dedi.

Türkiye İstatistik Kurumu(TÜİK)’in açıkladığı yıllık ekim ayı enflasyon rakamlarının; vatandaşın çarşıda, pazarda, manavda, markette karşılaştığı gerçek rakamların yarısına bile tekabül etmediğini vurgulayan Türkoğlu şunları söyledi:

"Bu ülkede her ayın 3’ünde, bir kamu kurumu olan ve milletimizi ciddi verilerle bilgilendirmek gibi resmî bir görevi bulunan TÜİK’in eliyle adeta bir komedi filmi vizyona sokuluyor. Allah da kul da biliyor ki; bu filmin vizyona sokulduğu gün açıklanan enflasyon rakamları, gerçeğin yarısına bile tekabül etmiyor ve bu TÜİK, yalancılıkta ünlü masal kahramanı Pinokyo’yu da gerilerde bırakıyor. İşte o nedenle biz İYİ Parti Bursa Teşkilatları olarak; yalan söyledikçe burnu uzayan o palavracı Pinokyo maketini, hep birlikte TÜİK’in kapısına bırakmak amacıyla buradayız. İktidarın emrinde neredeyse şamar oğlanına dönen bu TÜİK’in üst düzey yönetimi, öylesine acınacak durumda ki, masallardakinden çok daha komik durumlara düştüklerinin farkında bile değiller."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.