SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa AKP'den CHP'li iki vekil hakkında suç duyurusu

Bursa AK Parti il teşkilatı, katıldığı televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklanan gazeteci Sedef Kabaş ile aynı programda bulunan CHP'li Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2022 19:45
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2022 05:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursa AKP'den CHP'li iki vekil hakkında suç duyurusu

Bursa Adliyesi önünde toplanan grup adına konuşan AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, 14 Ocak'ta, Uğur Dündar'ın moderatörlüğündeki televizyon programına CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve gazeteci Sedef Kabaş'ın konuk olduğunu, bu programda Kabaş'ın, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ağır bir hakarette bulunduğunu ileri sürdü.

Gürkan, şöyle konuştu:

"Siyasete girdiği yıllardan bu yana, muhalefete sayısız mağlubiyet yaşatan, halkın teveccühüyle seçimler kazanan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bu zaferlerini hazmedemeyenler, sistematik ve gözü dönmüş bir şekilde saldırılar düzenlemeye devam etmektedir. Bu seviyesi düşük muhalefet anlayışı, ülkemizin içeride ve dışarıda menfaatinin her daim karşısında yer alarak toplumsal huzurumuza kastedecek hiçbir fırsatı kaçırmamakta ve gizli açık her türlü ihanet şebekeleriyle ortak hareket etmekten imtina etmemektedir."

Konuşmanın ardından adliyeye giren Gürkan ve beraberindekiler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle tututklanan Sedef Kabaş ile programa katılan diğer konuklar Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Açıklamaya, AK Parti Bursa milletvekilleri Mustafa Esgin, Atilla Ödünç ve Ahmet Kılıç, Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar ile partililer katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.