SON DAKİKA
Hava Durumu

Bahçeli'den Gökçek açıklaması: Şeref duyarız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için adı geçen Melih Gökçek'e herhangi bir teklif götürmediklerini belirterek, "Aday olmak istiyorsa o da ayrı bir konudur. MHP'ye şeref kazandırır." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2018 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2018 16:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bahçeli'den Gökçek açıklaması: Şeref duyarız

Ankara'da, Osmaniye Vakfı'nın etkinliğinde gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne aday olarak Melih Gökçek'i göstereceklerine dair iddialara yanıt verdi.

Bahçeli, "Sayın Gökçek'e herhangi bir önerimiz olmamıştır. Melih Bey değerli bir şahsiyettir, 'Onu belediye başkanı olarak görmek istiyoruz, MHP'de belediye başkanı olursa canı gönülden destekleriz' şeklinde yaklaşımlar vardır. Aday olmak istiyorsa o da ayrı bir konudur, MHP'ye şeref kazandırır" diye konuştu.

"İstanbul için sürprizimiz olabilir" diyen Bahçeli, "Daha önce İstanbul ile alakalı olarak aday göstermeyeğimizi ifade ettik. Siyaset kombini adı altında sistem önerdik. MHP her ilde kendi adayları ile seçime girmek kararı almıştır. İstanbul'da bir sürprizimiz olabilir. Cumhur İttifakı devam ediyor yerel ittifakta yokuz diyoruz" ifadesini kullandı.

Bahçeli, emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili, "Bir önerge verilmiştir Meclis araştırması açılması konusunda. MHP görüştülerini saklı tutmak suretiyle Meclis araştırmasına gerek görmemiştir, çekimser oy kullanmışlardır. Bu ekonomik şartlarda ısrarcı değiliz" dedi.

Bugün açılacak 3. havalimanı için düzenlenecek törene katılmayacağını söyleyen Bahçeli, "Millete büyük bir hizmet olmuştur. Büyük bir açılış yapılacak. Biz de televizyonlardan takip edeceğiz" dedi.

Gökçek'ten açıklama

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bahçeli'nin açıklamasına yanıt verdi. Gökçek, "Sayın Bahçeli, Türkiye'nin başı sıkıştığı her anda, ülkenin düze çıkışında anahtar rolü oynamış bir vatanseverdir. Sayın Bahçeli, sözleriyle beni inanılmaz şekilde onore etmiştir. Sözleri bana şeref vermiştir. Teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.