SON DAKİKA
Hava Durumu

Aykut Erdoğdu ve eşi Tuba Torun CHP'den istifa etti

Eski eşi Özge ile yaptığı görüşmesi sosyal medyaya yansıyan İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve eşi, YDK Üyesi Tuba Torun Erdoğdu, CHP'den istifa etti. 

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2022 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2022 15:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Aykut Erdoğdu ve eşi Tuba Torun CHP'den istifa etti

Aykut Erdoğdu ile Tuba Torun'un istifalarına ilişkin CHP’den yapılan açıklamada, “Sayın Genel Başkanımız, yaşanan süreç ile ilgili kararı, kendi takdirlerine bırakmıştı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin kendileri üzerinden yıpratılmaması amacıyla bu kararı aldıklarını bildirdiler” denildi.

Ne olmuştu?

İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun bir süre önce ayrıldığı eşi Özge Erdoğdu, sosyal medya hesabından gece yarısı telefonuna kaydettiği bir konuşma kaydını, "Bu kaydı 3,5 ay önce aldım. Eski eşim Aykut Erdoğdu’nun Tuba Torun la ilişkisini öğrendikten hemen sonra... Aykut Erdoğdu beni Tuba ile ilişkisi olmadığına ikna etmeye çalışırken, ‘50 kişi ile yatmış’ dedi. Daha sonra 50 kişi ile yattı dediği Tuba Torun ile evlendi!" metniyle paylaştı.

Kayıtta Erdoğdu’nun bu iddiaya ilişkin sözleri ile Tuba Torun’un CHP Parti Meclisi’ne girmesi için Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu aradığını söylediği dikkat çekti.

Bu arada Aykut Erdoğdu, eski eşinin açıkladığı konuşma kaydının ardından hastaneye kaldırılan yeni eşi Tuba Torun’dan özür diledi.

Aykut Erdoğdu ile evliliğinden bir çocuğu bulunan Özge Erdoğdu yaklaşık üç ay önce ayrıldılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.