SON DAKİKA
Hava Durumu

Akşener: Psikiyatristler bunları muayene etmeli

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP lideri Bahçeli'nin, "Kılıçdaroğlu’nun ittifak ortakları müebbet ya da vücutlarına mermi alır" sözlerine tepki gösterdi. Akşener, "Küçük ortak hepimizi gömdü, sonra dedi ki bunların vücutlarına birer mermi. Muhteremler kafa gitti kafa, işte böyle saçma sapan konuşmalarla bu ülkede Sinan Ateş katledildi" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2023 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2023 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Akşener: Psikiyatristler bunları muayene etmeli

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş ile birlikte Manisa'daki seçim mitinginde konuştu.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a tepki gösteren Akşener, "Burası kazanırsa şampanya patlatacakmışız ama o abi kazanırsa temiz termemiz alınları seccadeye değecekmiş. Şimdi soru şu, haram yenilen, kul hakkına el uzatılan, 6 yaşındaki çocuklara el uzatılan bir dönemde, kadınların öldürülüp dövüldüğü bir dönemde yahu senin alnının neresi termemiz. Bir başkası var asayişten sorumlu, erkek erkeğe evliliğe taktı. Şimdi bakın psikiyatristler gerçekten bunları muayene etmeli" dedi.

Akşener’in konuşmasından başlıklar şöyle:

“Biri çıktı dedi ki, çok komikler ya, biz kazanırsak FETÖ kazanacakmış. Ben 8 sene Meclis yönettim. FETÖ kazanır diyen abi girişir övmeye FETÖ’yü, saygılarını gönderir.  Ne ara o cıvık cıvıklıkta sen FETÖ düşmanı oldun muhterem?

Biz kazanırsak erkeklerle erkekler evlenecekmiş ama fantezide sınır yok. Erkekler ile hayvanların evliliğini de serbest bırakacakmışız. Psikiyatristler bunları muayene edip tedavi etmeli. Hiçbirinin cezai ehliyeti kalmadı, şu anda ülkeyi yönetecek durumda değiller!

İnan Cem Yılmaz hava gazı kalır, çok severim kendisini ama bunların söylediklerinin yanında ciddi söylüyorum o bile bulamıyor bunları.

Burası kazanırsa biz şampanya patlacakmışız. O abiler kazanırsa tertemiz alınları seccadeye değecekmiş. Soru şu, haram yiyen, kul hakkına el uzatan, 6 yaşındaki kızları evlendiren, çocuklara tecavüz edilen, taciz edilen bir dönemde, kadınlar öldürüldüğünde, kıyafeti şöyle, şurada neden bulundun denilen bir dönemde, tek bir yüzükle başlayıp gemiciklerin dibine vurulmuş ülkede, kul hakkına uzatılmış bir dönemde senin alnının neresi temiz, kapkara alınlarınız kapkara!

Böyle bir rezilliklerle dolu bir seçime ilk defa gidiyoruz. Sonra Recep Bey devreye girdi. Ne bereketli kadınım. Beni Gabar’a, sayın Kılıçdaroğlu’nu Cudi’ye gömecekti. Gabar’da mezar kazılırken petrol bulundu acaba Cudi’de ne bulacaklar?

AKŞENER'DEN BAHÇELİ'YE: 'BUNA YUH'

Küçük ortak ondan geri kalır mı o da hepimizi gömdü, sonra dedi ki bunların vücutlarına birer mermi. Muhteremler kafa gitti kafa, işte böyle saçma sapan konuşmalarla bu ülkede Sinan Ateş katledildi. Buna yuh!

Gencecik bir akademisyen katledildi. Öyle enteresan ki azmettirenler belli, katiller belli, teröristlerin ayak numarasını bilenler kulak üstüne yan gelip yattılar. Sayın Erdoğan her şeyi bilir o da yan gelip yattı. Sinan Ateş’in katli ortalık yerde kaldı.

Ben söz veriyorum, şart olsun, yemin olsun ki hem azmettircileri hem katillerinden hesap sorulacak hem de nasıl bir hesap!

Ali Yeşildağ bir açıklama yaptı. Antalya Havalimanı, 3 milyar bir yerde Euro geçiyor.  3 milyar Euro’ya bir kankaya veriliyor. İşletmenin satışı. Başka bir firma 5 milyar Euro veriyor. Onun dosyasından evrak çalınıyor, öbürüne 3 milyar Euro’ya veriliyor. Ali Yeşildağ deyimine göre 1 milyar dolarcık, onun deyimiyle Tayyip Abi tarafından alındığını söylüyor.

Bu ülkenin Cumhurbaşkanı, 1 milyar dolar bu ülkenin parasının alınıp cebine atıldığına dair bir iddia var, sen bizi mezara gömecek yerde böyle bir iddianın doğru olmadığını anlatsana.

'KÖY OKULLARINI HEMEN AÇACAĞIZ'

Sadece sizin oyunuz değil mutlaka arkadaşınızın oyunu da ikna ederek sandığa gideceksiniz. 14 Mayıs akşamı bu harami düzeni bu hırsız düzeni ortadan kaldıracağız. Evet Patates soğan güle güle Erdoğan. Patates soğana liderinizi değişmeyin diyor ay çok üzüldüm.

Bakın köy okullarını hemen açacağız. Hemen 11 bin köy okulunu açacağız. 100 bin öğretmen ataması yapacağız. Önce 11 bin okulu sonra 22 bin okulu biraz tamir edip açacağız." (Gazete Duvar)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.