SON DAKİKA
Hava Durumu

AKP'li Zafer Işık'ın yumruk attığı İYİ Partili Hüseyin Örs yoğun bakımda

TBMM'de AKP Bursa Milletvekili Zafer Işık'ın yumruk attığı İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs hastanede yoğun bakıma alındı.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2022 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2022 17:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
AKP'li Zafer Işık'ın yumruk attığı İYİ Partili Hüseyin Örs yoğun bakımda

2023 yılı bütçesinin görüşüldüğü TBMM Genel Kurulu’nda zaman zaman yaşanan gerilim yumruklu kavgaya dönüştü. AKP Bursa Milletvekili Zafer Işık, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’e saldırarak başına yumrukla vurdu. Fenalaşan Örs'e ilk müdahale Meclis'te yapıldı. Doktor milletvekillerinden İYİ Partili Aylin Cesur, geçtiğimiz yıl kalp pili takılan Örs'ün hayati tehlikesinin bulunduğunu ve yoğun bakımda uyutulduğunu açıkladı.

TBMM Genel Kurulu’nda; TBMM, Adalet Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Anayasa Mahkemesi, Sayıştay, Danıştay ve Yargıtay 2021 Yılı Kesin Hesap Kanun Teklifleri ve 2022 Yılı Bütçe Kanun Teklifleri görüşülüyor.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz kürsüye çıktığı sırada AKP’li milletvekilleri ile İYİ Partili milletvekilleri arasında tartışma çıktı. TBMM Başkanvekili Haydar Akar, oturuma ara verdi. Aranın ardından tartışma, yumruklaşmaya vardı. İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs ile AKP Bursa Milletvekili Zafer Işık arasında yumruklaşma oldu. Işık’ın yumruklu saldırısında elindeki yüzük nedeniyle başından yaralanan Örs'ün kalbinde rahatsızlık oldu. Kalp ritmi bozulan Örs hastaneye kaldırıldı.

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş kavgaya ilişkin olarak, “Alpay Özalan ile Zafer Işık üzerimize geldi. Işık, Hüseyin Bey’e yumruk attı. Hüseyin Bey’in kaşı açıldı yumruktan dolayı. Elinde bir cisim mi vardı, yüzük mü vardı? Herhalde bir şey vardı. AK Parti artık seçim yaklaştıkça, Genel Başkanları nasıl her yerde kendilerinden olmayanlara hakaret ediyor ve saldırıyorsa, şimdi burada da vekillere saldırıyor” diye konuştu.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs

AKP Bursa Milletvekili Zafer Işık

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.