SON DAKİKA
Hava Durumu

AKP’li yöneticiden ekonomik kriz savunması: Sepeti istediğimiz kadar doldurabiliyoruz

AKP Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur, katıldığı bir televizyon programında “Bizde kriz yok. Market sepetini istediğimiz kadar doldurabiliyoruz.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2022 08:26
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2022 08:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
AKP’li yöneticiden ekonomik kriz savunması: Sepeti istediğimiz kadar doldurabiliyoruz

Enflasyon rakamları TÜİK tarafından yıllık bazda yüzde 79,6 olarak açıklandığı günlerde AKP Kahramanmaraş yöneticilerinden Gül Çitil Okur ekonomik krizin yaşanmadığını söyledi. AKP iktidarına destek çağrısı yapan Okur, “Biraz da vatandaşın milletine, devletine, hükümetine sahip çıkması lazım.” diye konuştu.

Gül Çitil Okur, geçtiğimiz günlerde katıldığı Kent Kulisi programında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Okur’un ekonomik krizin olmadığı yönündeki konuşması şöyle:

“Serbest piyasa çalışmaları içerisinde bizler AK Parti hükümeti olarak elimizden geleni yapıyoruz. Devletin yaptığı çalışmalarda yapabileceğinin en iyisini yapıyoruz. Biraz da vatandaşın milletine, devletine, hükümetine sahip çıkması lazım.Gönlüyle arası yol açılırsa insanlar biraz daha vicdansızlaşıyorlar.  Bir ürününün piyasa satışı varken 10 katı satılması insanların ticari ahlakıyla ilgili olduğunu düşünüyorum. Bizde kriz yok. Market sepetini istediğimiz kadar dolduruyoruz. Engel, sıkıntı yok. Kaynakları döke saça kullanabiliyoruz.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.