SON DAKİKA
Hava Durumu

Akkuş: Suç duyurusunda bulunacağız

CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, 'Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bursa mitingi için ulaşım seferlerinin ücretsiz yapılmasına tepki göstererek, Büyükşehir Belediyesi'nin Bursalıların kaynaklarını adaletsiz bir şekilde kullandığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2018 18:34
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2018 18:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Akkuş: Suç duyurusunda bulunacağız

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Bursalıların kaynaklarını adaletsiz ve keyfi bir şekilde kullandığını söyleyerek, sadece Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingleri için Bursaray seferlerinin ücretsiz yapılmasına sert tepki gösterdi.

Verilen önergelere rağmen hiçbir milli bayramda ulaşımın ücretsiz yapılmadığını belirten Akkuş; "Büyükşehir Belediyesi AKP'li bir başkan tarafından yönetiliyor olabilir ancak belediye AKP'nin belediyesi değil, belediye kaynakları da sadece AKP'lilere ait değil. Sürekli dinden, imandan bahsedenlere burada şunu hatırlatmak isterim ki yaptığınız şey tam olarak kul hakkı yemektir. Topladığınız vergiler AKP'li, CHP'li, İYİ Partili,  MHP'li, HDP'li kısacası her türlü siyasi görüşten Bursa halkının paralarıdır. Bu yüzden AKP mitingi için ulaşımı ücretsiz yapıyorsanız başka bir partinin adayı için de aynı davranışı göstermek zorundasınız. BUSKİ binasına da Erdoğan afişi asamazsınız. Orası belediye bağlı bir kurumdur ama belediye başkanının tapulu malı değildir. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin ve bağlı kurumların tutumuyla ilgili gerekeni yapacağız. Konuyla ilgili suç duyurusunda bulunacağız. Bursa halkının kaynaklarını böyle tüketmenin bedelini ödeyeceksiniz, adalet önünde hesap vereceksiniz" açıklamasında bulundu.

Akkuş sözlerini şöyle tamamladı:

"Mesaj atarak katılımı zorunlu tutmalarına rağmen, 15.30'da başlaması gereken mitingi 19.30'a almaları da acizliklerini gösteriyor. 25 Haziran'da bambaşka bir Türkiye'ye uyanacağız. Milletimiz 'Artık tamam' diyor."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.