SON DAKİKA
Hava Durumu

Ahmet Eşref Fakıbaba: Sıfırdan başlıyorum, İYİ Parti’ye geçiyorum

AKP'den istifa eden Ahmet Eşref Fakıbaba, İYİ Parti’ye katılacağını açıkladı. Fakıbaba, "Sıfırdan başlıyorum İYİ Parti’ye geçiyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2022 12:48
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2022 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Ahmet Eşref Fakıbaba: Sıfırdan başlıyorum, İYİ Parti’ye geçiyorum

AKP'den istifa eden Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, İYİ Parti’ye katılacağını söyledi. Ankara kulislerinde AKP'yi 'sarsacak' isimlerin İYİ Parti'ye transfer olacağı yönünde iddialar konuşuluyordı.

Sözcü Gazetesi'nden Aytunç Erkin'e konuşan Ahmet Eşref Fakıbaba, "Söylemiyordum ama konuşulmaya başlayınca söyleyeyim. İYİ Parti’ye katılıyorum" dedi.

"Ne zaman bu kararı aldınız?" sorusunu yanıtlayan Fakıbaba, "Bağımsız bir insanım. Vekillikten de istifamı gönderdim. Etik olarak da Fakıbaba’ya yakışan bir olay. Ben ne AK Partiliyim ne de vekilim. Özgür vatandaş olarak parti seçmem hakkım vardır. Sıfırdan başlıyorum İYİ Parti’ye geçiyorum. Milletvekilliğini bırakmakla AK Parti seçmenine saygısızlık yapmadım. Meral Hanım’la iki kez görüştüm ve ikna oldum…" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray ise Fakıbaba'nın istifa paylaşımını retweet ederek, "Partimize her katılım iktidar yürüyüşünde bir adımdır" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.