SON DAKİKA
Hava Durumu

Gazeteciler yaptıkları haberler nedeniyle tehdit ediliyor

Gazeteci Hale Gönültaş ve Seyhan Avşar, yaptıkları haberlerden dolayı tehdit edildiklerini paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2022 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2022 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Gazeteciler yaptıkları haberler nedeniyle tehdit ediliyor

Gazeteci Hale Gönültaş ve Seyhan Avşar, yaptığı haberler üzerine tehdit edildiklerini sosyal medya hesaplarından duyurdu. 

Avşar, Halk TV'de yayımlanan "Çakıcı için kurşun atan tetikçi eroinle yakalanmış: İfadesinde yok yok" başlıklı haberiyle suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’nın adamlarından Barış Duyu’nun 16 kilo eroinle yakalandığını ve ifadesinde uzun yıllardır istihbarata çalıştığını yazdığı için tehdit edildiğini duyurdu.

Twitter hesabından paylaşım yapan Avşar, "Alaattin Çakıcı’nın adamlarından Barış Duyu’nun 16 kilo eroinle yakalandığı ve ifadesinde uzun yıllardır istihbarata çalıştığını yazdığım için tehdit ediliyorum. Pazartesi suç duyurusunda bulunacağım. Ancak başıma bir şey gelirse sorumluları bellidir bilinsin isterim" ifadelerini kullandı.

Gönültaş, yaptığı haber nedeniyle tehditler aldığını kişisel sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Gönültaş, “Tevhid Grubu'ndan gelen tehdit içeren arama ve tacizleri görünür kılmadım. Lakin söz konusu grubun sosyal medya üzerinden ismimi hedef göstererek başlattığı kampanya riskli bir sürece doğru ilerlemektedir” ifadelerini kullandı.

Gönültaş, geçen yıl İstanbul’da düzenlenen bir baskınla gözaltına alınan IŞİD mensubunun, elinde bıçakla şeriata karşı çıkanları ölümle tehdit ettiği görüntülerin İstanbul Başakşehir Millet Bahçesi’nde çekildiğini haberleştirmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.