SON DAKİKA
Hava Durumu

Gazeteci Can Ertan yoğun bakımda

Bursa basının önemli isimlerinden Can Ertan Kovid-19 teşhisiyle tedavi gördüğü hastanede düşme sonucu beyin kanaması geçirdi.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2022 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2022 19:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Gazeteci Can Ertan yoğun bakımda

Bursa basının önemli kalemlerinden gazeteci Can Ertan koronavirüs teşhisiyle tedavi gördüğü Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ayağının kayarak düşmesi sonucu beyin kanaması geçirdi.

Başını çarpması sonucu beyin kanaması geciren ve bilinci kapanan Can Ertan'ın yoğun bakıma alınarak entübe edildiği ve yarın anjiyo yapılacağı öğrenildi.

62 yaşındaki Can Ertan'a yapılacak operasyona anjiyo sonrası karar verileceği belirtildi.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Rıdvan Ali'nin Can Ertan'ın sağlık durumu ile ilgili açıklaması şöyle:

"Can Ertan, 62 yaşında. 3 BioNTech aşılı, boğaz ağrısı ve nefes darlığı şikayetleri olup, 28.01.2022 tarihinde Medical Park Bursa Hastanesi'nde Covid testi yapılmış ve negatif olarak saptanması üzerine, özel ambulans ile gece geç saatlerde Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirilmiştir. Akciğerlerinde yaygın tutulum saptanmış. Gerekli tetkikleri ve yeniden Covid PCR testi çalışıldı. Kontrolsüz diyabetik olduğu ve aynı zamanda beyin kanaması olduğu da saptandı. Entübe edildi ve Pandemi Yoğun Bakım Ünitesi'ne alındı. Durumu kritik."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.