SON DAKİKA
Hava Durumu

Birgün Gazetesi'nden şok Erdoğan manşeti

Hükümetin icraatlarına yönelik eleştirileri nedeniyle Başbakan Erdoğan'ın rahatszılığını açık açık ifade etmesinden sonra gazetelerdeki köşelerini ve televizyonlardaki programlarını yitiren 6 gazeteci BirGün Gazetesi'nde yazmaya başlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2012 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2012 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Birgün Gazetesi'nden şok Erdoğan manşeti

Nuray Mert, Ahmet Şık, Ece Temelkuran, Yıldırım Türker, Banu Güven ve Ertuğrul Mavioğlu ile anlaşma aşamasına geldiğini açıklayan BirGün Gazetesi bugün o isimleri birinci sayfasından duyurdu.

Yeni yazar kadrosunu okuyucularına duyuran BirGün'ün kapağı ise Başbakan Erdoğan çok kızdıracak gibi görünüyor.

Sol muhalif gazete BirGün, birinci sayfasında tam sayfa olarak yayınladığı Başbakan Erdoğan'ın fotoğrafında gözlerinin üzerine siyah bant çekti.

Gazete, yakında yazmaya başlayacak muhalif yazarların isimlerini Erdoğan'ın gözleri üzerindeki siyah şeride yerleştirdi.

Twitter'da BirGün'ün kapağı konuşuluyor

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da da BirGün gazetesinin kapağı hakkında birçok tweet atıldı. Atılan tweetlerden bazıları şöyle:

@ETemelkuran: Birgün'ü şimdi gördüm,hiç hoş bulmadım.Yazmak kimsenin gözüne bant çekmek değildir.Benim yazılarım da Başbakan'la sınırlı olmadı, olamaz.

@mansurclk: Günaydın herkese. Birgün gazetesi haşmetli padişahımız @RT_Erdogan ı kızdıracak yine

@koraycaliskan: BirGün'den harika reklam. @SONSAYI nin elinden cikmisa benziyor. Sormadim ama eminim... BirGün daha iyi gazete olacak.

@emavioglu: @21Musa21 Aralık ayının ortasında yazmaya başlayacak arkadaşlar. Ben fiilen çalışıyorum zaten, yeni BirGün için hazırlıklarımız sürüyor

@sisternon: Birgün'ün kapak sayfası sahiden de sorunlu. Neden bu isimler başbakanın gözlerini kapatıyor olsun? Ayrıca ufkumuz neden hep onunla sınırlı?

@nerminyavlal: Birgün'ün kapağı ne öyle ya? Acaba yazarların kendileri bu kapağa ne diyor?

@AbanozOnurcan: Birgün gazetesi yenilen kadrosuyla çok daha güç hale geldi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.