SON DAKİKA
Hava Durumu

Bakan Varank'ın sahur çağrısına 'yokuz' yanıtı

Bursa'nın AK Partili milletvekili adayı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın sosyal medyada Abdal'daki sahur davetine 'yokuz' diyerek cevap verdiler.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2023 20:38
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2023 20:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bakan Varank'ın sahur çağrısına 'yokuz' yanıtı

AK Parti'den milletvekili adayı gösterildiği Bursa'da seçim çalışmalarına başlayan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sosyal medyadan yaptığı, "Gençler, Bu gece Abdal'da Bursa tahanlısı ve simit ile toplu değil Togg'lu sahur yapmaya var mısınız? Çaylar Alinur Aktaş başkandan." paylaşımında bulunmuştu. Varank'ın bu çağrısına olumlu yanıt verenlerin yanında 'yokuz' paylaşımları da dikkat çekti. 

Bakan Varank'ın paylaşımına soğan ve kırmızı et resimleri paylaşarak tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları da oldu. Gelecek Partisi üyesi Hüseyin Ceyhan, "Afet bölgesindeki milletimiz insani şartlarda yaşayabilmek için yardım beklerken, sabah akşam togg ile yatıp kalkmanız işin cılkını çıkarttı" paylaşımında bulundu. CHP'li Erman Aydıngün, paylaşımında "Gençlerin, gecenin bir yarısı Abdal fırınına gidebileceği: 1. Bursa’nın dört bir yanından gece saatleri ulaşım imkanı var mı? 2. Ulaşım imkanı varsa şayet, gençlerde buna ayırabilecek bütçe var mı?! Malum, herkesin altında Togg yok" ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.