SON DAKİKA
Hava Durumu

Talat Bulut'tan 'diziye geri dönüyor' iddiasına açıklama

FOX TV'nin en çok izlenen dizilerinden olan Yasak Elma'dan ayrılan bazı oyuncuların diziye tekrar döneceğine ilişkin iddialar gündemdeki yerini korurken, oyuncu Talat Bulut'tan konuya ilişkin açıklama geldi.

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2020 16:49
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2020 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Talat Bulut'tan 'diziye geri dönüyor' iddiasına açıklama

FOX TV ekranının en çok izlenen dizilerinden Yasak Elma'dan ayrılan oyuncu Talat Bulut'un, dizinin yeni bölüm fragmanında yer alan "Halit yaşıyor" sözlerinin ardından diziye geri döneceği ileri sürüldü. Konu hakkında açıklama yapan oyuncu, diziye geri dönmeyeceğini söyledi.

Oyuncu Talat Bulut, başrolünü oynadığı Yasak Elma dizisinin 85. bölümünde rol gereği ölerek diziye veda etti. Ancak dizisinin yeni bölüm fragmanlarında Talat Bulut'un canlandırdığı "Halit" karakterinin ölmediği ve geri döndüğü iması yapıldı.

Dizide Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade ile kavga ederken merdivenden düşüp ölen Bulut, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Bulut, TV100'de ekrana gelen Magazin Hattı programına konuşarak diziye dönmesinin söz konusu olmadığını belirtti.

Bulut, "Böyle bir şey yok. Fatih Aksoy ile karşılıklı birbirimize teşekkür edip bunu video olarak da paylaştım. Halit geri dönmüyor. Yeni bir ekiple yeni bir iş yapılıyor. Halit öldü ve hikayesi bitti. Halit'in dirilmesine gerek yok" dedi. (T24)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.