SON DAKİKA
Hava Durumu

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah: Babam 'Sperm bankasından çocuk yapabilirsin' dedi!

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah 20 yaşından beri çocuk sahibi olmayı istediğini belirterek, "Babam 'evlenmek zorunda değilsin sperm bankasından çocuk yapabilirsin' diyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2025 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2025 11:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Oyuncu Farah Zeynep Abdullah: Babam 'Sperm bankasından çocuk yapabilirsin' dedi!

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Cosmopolitan Türkiye'nin yeni sayısına konuk oldu. Verdiği röportajda özel hayatında dair açıklamalar yapan Abdullah 20 yaşından beri çocuk istediğini söyledi. Sorunun sadece çocuk olmadığını belirterek Abdullah ayrıca baba figürünün de önemli olduğunu söyledi.

Babasının çocuk için, "Kızım, evlenmek zorunda değilsin" dediğini belirten Abdullah, çocuk konusunda kendisinden daha radikal olduğunu söyledi. Abdullah, babasının evlenmek yerine "Çocuk istiyorsan sperm bankasından da yapabilirsin. Nasıl istersen öyle yap" dediğini aktardı.

Baba arayışı devam edecek

Çocuk sahibi olma konusunda her şeye okey olduğunu ifade eden Abdulllah, birkaç yıl daha baba arayışını sürdüreceğini ekledi. Abdullah ayrıca bir yanının da "Hala tek başına olmalıyım" dediğini söyledi. (Kaynak: Cosmopolitan)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.