SON DAKİKA
Hava Durumu

Hülya Avşar'ı unutturan güzel!

Sadettin Saran, TEYEV'in Çırağan Sarayı'nda düzenlediği Geleneksel Polis Balosu'na sevgilisi Emek Külür ile birlikte katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2012 08:13
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2012 08:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Hülya Avşar'ı unutturan güzel!


Hülya Avşar'ın eski sevgilisi Sadettin Saran, yeni aşkı diş hekimi Emek Külür'de buldu. Uzun zamandır Külür'le birlikte olan ama beraberliğini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden işadamı, sevgilisiyle birlikte ilk kez önceki akşam düzenlenen Polis Balosu'nda objektif karşısına geçti.

Saran ile Smile Institute'ün sahibi Külür, gecenin ev sahipliğini yapan TEYEV Başkanı Maral Öztekin ve İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'la tokalaştıktan sonra masalarına geçti.

Sibel Can'ın "Lale Devri" şarkısını okuduğu sırada birbirine romantik bakışlar atan çift, aşklarını resmen ilan etmiş oldu.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.