SON DAKİKA
Hava Durumu

Aras ve Okur ailelerinin mutlu günü

Bursa'da uzun yıllar üst düzey yönetici ve gazeteci-yazar olarak tanınan Okan Aras ile eski Milli Atlet Beden Eğitimi Öğretmeni Hatice Tunalı Aras'ın kızları Yoga eğitmeni Güneş Aras ile tekstil sektöründe yer alan Okur Tekstil sahiplerinden Turhan Okur ve eşi Aynur Okur'un makine mühendisi oğlu İsmail Okur, görkemli bir tören ile dünya evine girdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2019 11:24
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2019 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Aras ve Okur ailelerinin mutlu günü

Bursa'da uzun yıllar üst düzey yönetici ve gazeteci-yazar olarak tanınan Okan Aras ile eski Milli Atlet Beden Eğitimi Öğretmeni Hatice Tunalı Aras'ın kızları Yoga Eğitmeni Güneş Aras ile tekstil sektöründe yer alan Okur Tekstil sahiplerinden iş insanı Turhan Okur ve eşi Aynur Okur'un makine mühendisi oğlu İsmail Okur, görkemli bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.

Botanik Garden Park'ta kalabalık bir davetli grubunun buluştuğu gecede; genç çiftlerin dansçı arkadaşları birbirinden ilginç dans gösterileri ile davetlilere güzel anlar yaşattı. Güneş ve İsmail Okur'un da geceye özel olarak hazırladıkları 'geçmişten günümüze dans' gösterisi, büyük alkış alırken, genç çiftler balayı için Phuket Adaları'na gitti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.