SON DAKİKA
Hava Durumu

Sezen Aksu: Başbakan'ın sinirleri bozuk olabilir

Aksu: Gençler, 'Demokrasi istiyoruz, özgürlük istiyoruz.' dedi. Bu enerji kendi adını kendi koyacak. Bu genç çocukların önünde saygıyla eğilmek istediğimi söylemek istiyorum

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2013 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2013 13:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Sezen Aksu: Başbakan'ın sinirleri bozuk olabilir

Halk Tv'nin canlı yayınına katılan Sezen Aksu 'Gezi Parkı ' protestolarını değerlendirdi. Başbakan'ı özür dilemeye davet eden Sezen Aksu, Gezi Parkı'nda yapılmas planlana konserlere katılmayacağını belirtti. Aksu, 'Karşılıklı bir uzlaşmaya gidecek ortak müzakere yolu olursa konser vermeyi düşünürüm.' dedi.

İşte Aksu'nun o açıklamaları:

"Dünyadaki ilk gençlik devrimi bu... Orada bir şarkı söylenecekse, ben hiç kimse olarak giderek yanlarında durmak isterim. Karşılıklı bir uzlaşmaya gidecek ortak müzakere yolu olursa konser vermeyi düşünürüm."


"Bu çocukların şarkısı benden güçlü. Ben Gezi Parkı konserlerinde olmayacağım. Bunu sizinle paylaşmak istedim. Gençler, 'Demokrasi istiyoruz, özgürlük istiyoruz.' dediler... Bu enerji kendi adını kendi koyacak. Bu genç çocukların önünde saygıyla eğilmek istediğimi söylemek istiyorum."

'Başbakan'ın sinirleri bozuk olabilir'

"Özür dilemek erdemdir. Sayın Başbakan'ın sinirleri bozuk olabilir ama burada kendi şahsi tavırlarımız önemli değil. İnsan olma hakkı doğuştan elde edilen bir haktır. Ortak bir konsensüs oluşturmamamız gerekiyor. Bunlar genç insanlar. Yumuşak bir üslupla, ortak bir nokada buluşacağımızı diliyorum."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.