SON DAKİKA
Hava Durumu

Sertab Erener hayranlarını coşturdu

Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda Bursalı müzikseverlerle buluşan sanatçı Sertab Erener, hayranlarına coşkulu anlar yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2018 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2018 14:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Sertab Erener hayranlarını coşturdu

Türkiye'ye ilk ve son ''Uluslararası Eurovision Müzik Yarışması'' birinciliğini getirerek adını tarihe altın harflerle yazdıran Sertab Erener, Bursa Açıkhava Tiyatrosu'nda verdiği muhteşem konserle Bursa'yı salladı.

Bursalı müzikseverler, Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konserden önce uzun kuyruklar oluşturdu. 90'lardan günümüze en sevilen şarkılarını seslendiren Erener'e zaman zaman hayranları da eşlik etti. 

''Kırık Kalpler'' albümünden seslendirdiği şarkılarla konserine başlayan Erener, konserinin ortalarına doğru ise yaz aylarında başlattığı ''Doksanlar'' polemiğini farklı bir boyuta taşıdı. Söylediği sözlerin ardından ''Sertab 2000'li yıllardan nefret ediyor.'' algısı oluşturulduğunu dile getiren Erener, ''Hayır 2000'li yıllardan nefret etmiyorum. Ancak Doksanlar ile çarpıştırıldığında hep doksanlar kazanıyor. Dikkat ederseniz aşkın içini de boşalttılar. Bence aşk bu değil.'' diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Konserine 1986 yapımı Top Gun filmini anımsatacak nitelikteki montu ile çıkan başarılı sanatçı, konserini ''Unutursun'' isimli parçası ile noktaladı.

Sahnede iki saat performans sergileyen Erener, konser sonunda Bursalı hayranları tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.