SON DAKİKA
Hava Durumu

Oyuncu Yıldırım Öcek hayatını kaybetti

Avrupa Yakası dizisinde dergi patronu Sadettin Yerebakan karakteriyle milyonların beğenisini kazanan Yıldırım Öcek yaşam mücadelesinin kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2018 21:33
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2018 21:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Oyuncu Yıldırım Öcek hayatını kaybetti

Bir dönem ilgiyle izlenen Avrupa Yakası dizisinde dergi patronu Sadettin Yerebakan karakteriyle milyonların beğenisini kazanan 66 yaşındaki Yıldırım Öcek, rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesinin kaybetti.

Ölüm haberini oyuncu İrfan Kangı aktardı. Kangı, "Bir güzel adamı, bir şahane adamı daha kaybetmişiz bugün. Neşeli bir şekilde oyuna hazırlanırken geldi acı haber.Bu akşam tüm alkış ve kahkahalar, dualarımızla Yıldırım abimize. Ruhu şad mekanı cennet olsun." dedi

Ses sanatçı Onur Akay da bugün ünlü oyuncu Yıldırım Öcek'in yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdiğini yazmıştı.

Yıldırım Öcek'in daha önce Samsun'da mide küçültme ameliyatı olduğunu söyleyen Onur Akay, "Avrupa Yakası isimli dizide dergi patronu Sadettin Yerebakan karakterini canlandıran değerli oyuncumuz Yıldırım Öcek, şu an yoğun bakımda ve durumu çok ağır! Yaşam mücadelesi veren Öcek, daha önce mide küçültme ameliyatı olmuştu. Ancak mide küçültme ameliyatı sonrası yapılması gereken tedavilere ve özellikle bakımlara gitmeyen Yıldırım Öcek, metabolizma sıkıntıları yaşadı ve zayıflamayı durduramaz hale geldi. 4 gün önce hastaneye kaldırılan oyuncumuz maalesef komada ve tedaviye cevap vermiyor. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin." ifadelerini kullanarak, oyuncunun ameliyattan önceki ve sonraki fotoğraflarını yayınladı.

YILDIRIM ÖCEK KİMDİR?

1952 yılında İstanbul'da doğan oyuncu Yıldırım Öcek, televizyona ilk Atilla Arcan ve Yalçın Menteş ile adım attı. Profesyonel anlamda ilk oyununu Nejat Uygur Tiyatrosu'nda yaptı ve oyunculuğu Uygur'dan öğrendi. 'Avrupa Yakası' ve 'Zengin Kız Fakir Oğlan' dizisinde canlandırdığı rollerle herkesin beğenisini kazanan Öcek, çok sayıda film ve dizide rol aldı.

Yıldırım Öcek 2 çocuk babasıydı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.