SON DAKİKA
Hava Durumu

'Orada Duruverseydi Zaman-Kemal' ayakta alkışlandı

Nilüfer Belediyesi'nin ev sahipliğinde izleyici ile buluşan Mustafa Kemal Atatürk'ün yaşamının dönüm noktaları, Milli Mücadele dönemi ile Cumhuriyet'in kuruluşundan kesitlerin yer aldığı "Orada Duruverseydi Zaman-Kemal" adlı müzikal gösteri, dakikalarca ayakta alkışlandı.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2018 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2018 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
'Orada Duruverseydi Zaman-Kemal' ayakta alkışlandı

Nilüfer Belediyesi, Pınar Ayhan'ın eşsiz sunumuyla sahnelediği "Orada Duruverseydi Zaman: Kemâl" adlı müzikal gösteriyi bir kez daha Bursalılar'la buluşturdu.

Nâzım Hikmet Kültürevi'ndeki gösteriyi Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Berna Hacer Bilici ile salonu dolduranlar soluksuz izledi. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün doğumundan ölümüne dek yaşamının dönüm noktaları, devrimleri, Milli Mücadele dönemi ile Cumhuriyet'in kuruluşundan kesitleri, müzik ve görsellerle harmanlayıp, eşsiz anlatımıyla sahneye taşıyan Pınar Ayhan, izleyenlerden tam not aldı.

Çok az bilinen  hikayeleri de izleyicilerle paylaşan Pınar Ayhan, gösteri sırasında Atatürk'ün sevdiği türküleri de seslendirdi. Pınar Ayhan, gösterinin sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı. Gösteri, Mustafa Kemal Atatürk'ün anısına yapılan saygı duruşuyla sona erdi. Gösterinin sonunda Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Berna Hacer Bilici, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına Pınar Ayhan'a çiçek vererek teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.