SON DAKİKA
Hava Durumu

Nilüfer Oda Orkestrası'ndan muhteşem konser

Nilüfer Oda Orkestrası, verdiği yeni yıl konserde izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. L. V. Beethoven, W. A. Mozart, G. F. Handel gibi dünyaca ünlü bestecilerin eserlerini seslendiren Nilüfer Oda Orkestrası, ayakta alkışlandı.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2022 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2022 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Nilüfer Oda Orkestrası'ndan muhteşem konser

Kurulduğu 2003 yılından bu yana başarılı konserlere imza atan Nilüfer Oda Orkestrası, uzun bir aranın ardından sanatseverler ile buluştu. Müzik öğretmenliği, konservatuvar ve müzik bölümlerinden öğrenciler, müzik öğretmenleri ve amatör müzisyenlerden oluşan Nilüfer Oda Orkestrası, “Yeni Yıl Konseri” ile sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Nâzım Hikmet Kültürevi’nde gerçekleşen konser, yoğun ilgi gördü. Şef Deniz Tan yönetiminde, klasik müziğin duayen isimlerinin eserlerini seslendiren Nilüfer Oda Orkestrası, performansıyla dinleyenleri mest etti. L. V. Beethoven’in Coriolan Overture Op. 62 eseriyle başlayan konserde, W. A. Mozart, G. F. Handel, Kara Karayev, Jean Sibelius ve J. Brahms’ın eserleri de çalındı.

Nilüfer Oda Orkestrası, muhteşem konserin sonunda ayakta alkışlandı. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Çınar, konserin sonunda sahneye çıkarak Şef Deniz Tan ve orkestrayı çiçek vererek kutladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.