SON DAKİKA
Hava Durumu

Muhtarlar konserinde Bozbey sahneye çıktı

Muhtarlar Korosu'nun konserine katılan Nilüfer Belediye Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, istek üzerine sahneye çıktı. "Yeşil Ördek Gibi Daldım Göllere" türküsünü seslendiren Bozbey yoğun alkış aldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2019 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2019 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Muhtarlar konserinde Bozbey sahneye çıktı

Bursa'daki muhtarların oluşturduğu Muhtarlar Korosu'nun ikinci konseri renkli görüntülere sahne oldu. Atatürk Kültür Merkezi Orhangazi Salonu'nda düzenlenen Mühürden Notaya Konseri'ne Nilüfer Belediye Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey ve Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem de katıldı.

Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası eşliğinde sahneye çıkan Muhtarlar Korosu seslendirdiği parçalarla izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Muhtarların 'Çökertme', 'Mihriban' ve 'Nasıl Geçti Habersiz' gibi sevilen eserleri büyük bir ustalıkla söylediği konserde Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de sürpriz yaptı. İstek üzerine sahneye çıkan Bozbey, "Yeşil Ördek Gibi Daldım Göllere" adlı türküyü seslendirdi. Seslendirdiği türküyle dinleyenlere duygusal anlar yaşatan Mustafua Bozbey, büyük alkış aldı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.