SON DAKİKA
Hava Durumu

Mudanya'da Ata'ya "Veda Değil Merhaba" ile anma

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Mudanya'da Utku Erişik'in Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün anısına hazırladığı "Veda Değil Merhaba" ile anılacak.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2021 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2021 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Mudanya'da Ata'ya "Veda Değil Merhaba" ile anma

Mudanya Belediyesi, 10 Kasım'da Mustafa Kemal Atatürk'ü özel bir etkinlikle anıyor. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün anısına hazırlanan "Veda Değil Merhaba" Mudanya'da sahnelenecek.

Utku Erişik'in yazıp sahnelediği "Veda Değil Merhaba" 10 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00'de Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde Mudanyalılarla buluşacak. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Emperyalist işgale uğramış bir milletin tam bağımsızlığı için Cumhuriyet devrimlerini gerçekleştirmek amacıyla çelik gibi bir irade gösterip, Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü gelin, hep birlikte Mudanya'da analım. Atamızın bizlere emanet ettiği tüm değerlere sahip çıkacağımızı hep birlikte gösterelim" ifadelerini kullandı.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.