SON DAKİKA
Hava Durumu

Mudanya'da açık havada sinema keyfi

Yaz aylarının vazgeçilmezi olan açık havada sinema etkinliği, Mudanya'da başlıyor. Mudanya Belediyesi tarafından 20 Haziran-18 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek Açık Hava Sinema Günleri'nde, sinema izleyicisinin favori ikililerinden Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in, çekimleri Tirilye'de gerçekleşen Ailecek Şaşkınız filminin gösterimi yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2018 23:36
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2018 23:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Mudanya'da açık havada sinema keyfi

Mudanya Belediyesi, yaz akşamlarını renklendiren "Açık Hava Sinema Günleri" etkinliğini bu yıl yeniden Mudanyalılarla buluşturuyor. Açık havada sinema özlemi duyanları nostaljik atmosferi ile geçmişe götürecek olan "Açık Hava Sinema Günleri" 20 Haziran Çarşamba günü, Bademli Mahallesi'nde "Ailecek Şaşkınız" filmiyle başlıyor.

Ramazan ayı boyunca her mahallede iftar sofrası kurarak, Ramazan ayının bereketini Mudanyalılarla paylaşan Mudanya Belediyesi, iftar programı düzenlenmeyen mahallelerde ise açık havada sinema etkinliği yapacak. 20 Haziran-18 Temmuz tarihleri arasında saat 21.00'de düzenlenecek olan etkinlikte, sinema izleyicisinin favori ikililerinden Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in çekimleri Tirilye'de gerçekleşen "Ailecek Şaşkınız" filmi gösterime sunulacak.  Dev sinema perdesinin kurulacağı sinema günleri programı, Bademli, Ayazma/Mesudiye, Emirler Yenicesi, Eğerce, Işıklı, Yörük Yenicesi, Çınarlı, Söğütpınar, İpekyayla, Yamanköy, Yaylacık, Dedeköy, Küçükyenice, Orhaniye, Çamlık, Çekrice, Esence, Aydınpınar, Burgaz ve Mudanya merkezde yapılacak.

Eski ve unutulmaya yüz tutmuş geleneklerden biri olan açık havada sinema kültürünü Mudanyalılarla buluşturacaklarını kaydeden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, tüm sinemaseverleri etkinliklere davet etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.