SON DAKİKA
Hava Durumu

Mudanya'da açık havada sinema günleri başladı

Mudanya Belediyesi'nin düzenlediği “Açık Havada Sinema Günleri” Hasköy mahallesiyle başladı. 2 hafta boyunca 10 farklı mahallede “Eltilerin Savaşı” isimli film izleyicilerle buluşacak.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2022 21:47
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2022 21:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Mudanya'da açık havada sinema günleri başladı

Mudanya Belediyesi, “Açık Havada Sinema Günleri” etkinliği ile yaz akşamlarını daha keyifli hale getiriyor. Yönetmenliğini Onur Bilgetay'ın yaptığı, Gupse Özay, Merve Dizdar, Ferit Aktuğ, Uraz Kaygılaroğlu gibi isimlerin yer aldığı Eltilerin Savaşı filmi, merkez ve kırsal mahallelerdeki izleyici ile buluşuyor. Filmin ilk gösterimi Hasköy mahallesinde gerçekleştirilirken, izleyiciler alanı doldurdu. Mahalle sakinleri ile birlikte filmi seyreden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Bu etkinliğimizle yazlık sinema nostaljisini yaşatıyoruz. Kültür ve sanatı, düzenlediğimiz etkinliklerle Mudanyamızın her mahallesinde ulaşılabilir kılıyoruz” dedi.

“Eltilerin Savaşı” sinema filmi, 27 Ağustos tarihine kadar, Göynüklü, Ülküköy, Akköy, Tirilye, Güzelyalı, Çepni, Dereköy, Kaymakoba, Mudanya merkez, Yalıçiftlik ve Eşkel'de gösterilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.