SON DAKİKA
Hava Durumu

Mudanya 30 Ağustos'ta Leman Sam'la coştu

Bağımsızlık ve özgürlük savaşının zaferle sonuçlanmasının 100'üncü yılı Mudanya’da coşku ve gururla kutlandı. Büyük Zaferin 100. Yılında sanatçı Leman Sam'ın Mütareke Meydanı'ndaki konserinde coşku doruğa çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2022 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2022 12:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Mudanya 30 Ağustos'ta Leman Sam'la coştu

Mudanya'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları İskele Meydanı’nda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Anıtı’na çelenk sunumu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından Mudanya Kaymakamlığı’nda tebriklerin kabulü töreni gerçekleştirildi. Kutlamalar kapsamında Büyük Zaferin 100'üncü yılında Güzelyalı’da araç kortej geçişi yapıldı. Mudanya Belediye Bandosu eşliğinde Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, meclis üyeleri ve Mudanyalılar, İskele Meydanı’ndan Mütareke Meydanı’na yürüyüş gerçekleştirdi.

Büyük Zaferin 100'üncü yılında sanatçı Leman Sam'ın sahne almasıyla coşku doruğa ulaştı. Mütareke Meydanı’nı dolduran binlerce kişi şarkılara eşlik etti. Konser sonunda Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve eşi Gülbahar Türkyılmaz, Leman Sam ile birlikte İzmir Marşı'nı söyledi.

30 Ağustos’un bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli simgelerinden biri olduğunu vurgulayan Başkan Hayri Türkyılmaz, “Dünya harp tarihinde bir eşi daha olmayan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yönettiği kurtuluş mücadelesinin zaferini kentimizin dört bir yanında kutluyoruz. Büyük zaferin 100'üncü yıla ulaşmasının gururunu yaşıyoruz. Nice 100 yıllar devam etmesi için bizler de Atamızın izinden yürümekten asla vazgeçmeyeceğiz" dedi.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.