SON DAKİKA
Hava Durumu

Kaymakamlık Bursa'da İlkay Akkaya konserine izin vermedi

Sanatçı İlkay Akkaya'nın 31 Ekim'de Bursa Akademik Odalar Birliği'nde gerçekleştireceği konserine Nilüfer Kaymakamlığı tarafından kamu düzeni ve güvenliği gerekçe gösterilerek izin verilmedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2022 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2022 00:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Kaymakamlık Bursa'da İlkay Akkaya konserine izin vermedi

Sanat hayatında 30 yılı geride bırakan İlkay Akkaya, 31 Ekim Pazartesi günü Bursa Akademik Odalar Birliği'nde sevenleriyle buluşacaktı. Nilüfer Kaymakamlığı, kamu düzeni ve güvenliğini gerekçe göstererek konsere izin vermedi. 

NED Yapım tarafından yapılan açıklamada, "31 Ekim 2022 tarihinde ve BAOB'da gerçekleştirmeyi planladığımız İlkay Akkaya konserimize Nilüfer Kaymakamlığı tarafından izin verilmemiştir. Bilet iadelerimiz bugün itibari ile satın alınan platformlar tarafından yapılmaya başlanacaktır" denildi. 

İlkay Akkaya'nın sosyal medya hesabında paylaştığı kaymakamlığın yazısında, "Kamu esenliğinin sağlanması, suç işlenmesinin önlenmesi, kamu düzeni ve güvenliği açısından, söz konusu etkinliğin düzenlenmesi, uygun görülmemiştir" ifadeleri yer aldı. 

Sanatçı İlkay Akkaya, tutuklanan Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı için "Şebnem Korur Fincancı hem saygın bir hekim hem de amasız, fakatsız bir insan hakları savunucusudur. Bunun gereğini yerine getirdiği için gözaltına alınması kabul edilemez" paylaşımında bulunmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.