SON DAKİKA
Hava Durumu

Hollanda'da Bursa rüzgarı esti

Bursa Valiliği, 31 Mayıs-2 Haziran tarihlerinde Hollanda ve Fransa'da düzenlenen Avrupa'nın en büyük Türk festivallerine katılarak binlerce Avrupalı'ya turizm değerlerini tanıttı.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2013 00:01
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2013 00:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Hollanda'da Bursa rüzgarı esti

Bursa Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, aynı tarihlerde düzenlenen Hollanda Multifestijn 2013 ile Fransa D'Anatolie Türk Festivalleri'ne katılan Valilik, kentin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini tanıttı. Fransa'da düzenlenen festivale katılan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Paris Büyükelçisi Tahsin Burcuoğlu ile birlikte Bursa standını ziyaret etti. Hollanda'da kurulan Bursa standında ise Türkiye Cumhuriyeti Lahey Büyükelçisi Uğur Doğan, Büyükelçilik Kültür Müşaviri Enis Tataroğlu, Surinam Başkonsolosu Roy E. Lieuw A Sie, Rotterdam Başkonsolosu Togan Oral ve iş adamları ağırlandı. Misafirlere kestane şekeri ve Bursa havlusu hediye edildi.

Vali Yardımcısı Samet Ercoşkun, Bursa'nın özellikle sağlık turizmi ile kış turizmini Avrupalılara tanıtmayı hedeflediklerini belirtti. Ercoşkun, şunları kaydetti:

"Sadece Türk toplumu değil bütün milletlerden insanların festivale katılımı, festivalin çok kültürlü olduğunun göstergesi. Böyle bir etkinlikte, kentimizin özellikle de termal ve medikal yönünü ön plana çıkarmak bizim için önem teşkil ediyor. Bu amaçla kentimizi tüm özellikleri ile geniş bir stant alanında tanıtıyoruz." 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.