SON DAKİKA
Hava Durumu

Gerici zihniyet istiyor İranlı müzisyen Mosen Namjoo'nun konserleri iptal ediliyor

Türkiye'de aralık ayında beş şehirde konser verecek olan İranlı müzisyen Mohsen Namjoo'nun konserleri gerici zihniyetin kampanyaları sonucu birer birer iptal ediliyor. 

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2022 23:32
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2022 09:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Gerici zihniyet istiyor İranlı müzisyen Mosen Namjoo'nun konserleri iptal ediliyor

Türkiye'de aralık ayında beş şehirde konser verecek olan İranlı müzisyen Mohsen Namjoo'nun konseri birer birer iptal ediliyor. 

Namjoo’nun 2 Aralık’ta İstanbul VW Arena’da, 3 Aralık’ta Bursa Merinos AKKM’de, 7 Aralık’ta Ankara Congresium, 8 Aralık’ta Konya Selçuklu Kongre Merkezi’nde 10 Aralık’ta ise Van Nur Tatar Spor Salonu’nda konser vermesi planlanıyordu.

Şarkıcıları ve müzik gruplarını hedef gösteren ‘Müdafaa-i İslam Hareketi’ adlı oluşum ve Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Mustafa Çopursuz, Namjoo’nun konserinin iptal edilmesi için kampanya başlattı. Namjoo’nun hedef gösterilmesinden sonra Bursa, Konya ve Van konserleri iptal edildi. Bilet satışları ise durduruldu.

Hakkındaki iddiaları reddeden Namjoo, "Her zaman ilham kaynağım olan Kur'an-ı Kerim'le asla alay etmedim, O’nu küçük düşürmedim" ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.