SON DAKİKA
Hava Durumu

Fabrikada işçilere stand-up gösterisi

Tiyatro oyuncuları Murat Makar ve Barbaros Uzunöner birlikte yazdıkları stand-up şovunu alışılmışın dışında bir mekanda, fabrikada işçilere sahnelediler.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2019 02:07
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2019 02:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Fabrikada işçilere stand-up gösterisi

Tiyatro oyuncuları Murat Makar ve Barbaros Uzunöner tarafından yazılan stand up gösterisi, alışılmışın dışında bir gösteri merkezi ya da tiyatro sahnesi yerine fabrikada işçilere sahnelendi.

Bursa Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Akademika Ambalaj Fabrikası'nda yemek molası sonrasında, üretim bandının hemen yanında kurulan sahnede yapılan gösteriyi çalışanlar ilgiyle izledi.

Marmara ve İçanadolu Sanayici ve İşadamları Federasyonu Başkanı da olan Akademika Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya ve fabrika yöneticileri de gösteriyi işçilerle birlikte izlediler.

"Üretimin yanında, üretene saygıyla" anlayışıyla yola çıktıklarını belirten oyuncular Murat Makar ve Barbaros Uzunöner, projelerinin devam edeceğini ve çalışma hayatının olduğu her yerde gösterilerini sergilemek istediklerini belirttiler. Makar ve Uzunöner bir maden ocağında ya da bir fabrikada çalışanlara hoş anlar yaşatmanın kendileri için de yeni bir deneyim olacağını söylediler.

İş ortamında izledikleri gösteri ile hoş vakit geçiren işçiler ilk defa çalışma ortamlarında sanatçıların sergilediği böyle bir gösterisi izlediklerini belirttiler.

Gösteri sonrası işçilerin katıldığı interaktif bir yarışma da düzenlendi.

Çalışanlar ve yöneticilerle hatıra fotoğrafı çektiren oyunculara fabrika Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya tarafından çiçek takdim edildi.

Makar: Sahneyi çalışanın ayağına taşıdık

Projeleri hakkında bilgi veren Bursalı deneyimli oyuncu Murat Makar, Türkiye'de tiyatroya gitme fırsatı, zamanı olmayan çok sayıda insan olduğunu belirterek, sahneyi çalışanın ayağına taşıdıklarını söyledi. Yaptıkları stand-up şovla çalışanların moral motivasyonlarını olumlu etkilemek istediklerini ifade eden Makar, şovlarını değişik işyerlerinde yapmayı planladıklarını kaydetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.