SON DAKİKA
Hava Durumu

Candan Erçetin'den Bursa'da müzik ziyafeti

İzmir'in ardından ayağının tozuyla Bursa Kültürpark Açıkhava Sahnesi'ne çıkan Candan Erçetin, dillere dolanan şarkıları ile kendisini dinlemeye gelen misafirlerine bir müzik ziyafeti çekti.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2018 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2018 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Candan Erçetin'den Bursa'da müzik ziyafeti

Bursa konserinin sonlarına doğru Balkan ezgileri ile coşkuyu ikiye katlayan sanatçı Candan Erçetin, seyirciler arasında kendisiyle düet yapmak isteyen bir genci kırmayarak sahneye davet etti. Sahneye çıkan gencin heyecandan titrediğini gören ünlü sanatçı ''Titremene gerek yok, Türkiye'nin senin gibi pırıl pırıl gençlere çok ihtiyacı var, derslerine çok çalış ülken için hayırlısı neyse onu yap'' nasihatlerini verdikten sonra, genç hayranıyla "Elbette'' şarkısını beraber seslendirdi. Erçetin, şarkı sonunda seyircilerden yükselen "Helal olsun, Candan Erçetin" tezahüratlarına yüzlerce kişinin önünde eğilerek cevap verdi.

Konserinin sonlarına doğru küçük bir hayranının papatya sürprizi ile oldukça duygulandı. Sahne önüne gelip, "Seni çok seviyorum Candan abla, papatyalar gibi güzelsin hatta bak resmini tişörtüme yaptım." sözleri ile kendisine papatya veren minik hayranına "Tişörtü seyircilere de göster, bende seni çok seviyorum canım... Şimdi söyleyeceğim şarkı senin için" karşılığını verdi.

Ünlü sanatçı yaklaşık iki buçuk saat kaldığı, Bursa Açıkhava Tiyatrosu Sahnesinden alkışlar arasında indi. Bursa'lı hayranlarının yoğun isteği üzerine tekrar sahneye çıkan Erçetin "Annem" şarkısının sevenlerine seslendirerek bis yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.