SON DAKİKA
Hava Durumu

Can Yayınları'ndan direnişe destek

Gezi Parkı ile başlayan protestolara yayınevlerinden de destek gelmeye başladı.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2013 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2013 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Can Yayınları'ndan direnişe destek

Can Yayınları, Gezi Parkı ile ilgili açıklama yaptı. #herseyozgurlukicin hastag'iyle hazırlanan açıklamada şöyle denildi:

Zaten hep güzeldin, artık yalnız da değilsin Türkiye!

#herseyozgurlukicin

Sevgili okurlar, yayın dünyası ve Türkiye Cumhuriyeti'nin tüm vatandaşları, sizlerle geçen günlerde yaşanan gelişmelerle ilgili görüşlerimizi paylaşmak istiyoruz.

Bugünden sonra, anayasal hakların ihlaline, ifade özgürlüğünün hiçe sayılmasına, sivillere şiddet uygulanmasına, özel hayata, kişisel özgürlüklere ve dilediği gibi yaşama hakkına müdahale edilmesine, en demokratik tepkiler konusunda dahi yaratılan hoşgörüsüzlüğe, haber alma özgürlüğünün kısıtlanmasına ve en önemlisi, kim olursa olsun vatandaşın sesine kulak verilmemesine karşı sesimizi kısmayacağız, korkmuyoruz.

Muhtaç olduğumuz kudreti sokaktaki vatandaşın zerafetinde, düşeni kaldırışında, kendi çöpünü toplayışında, taş atana mani oluşunda, kışkırtmaları engelleme gayretinde, yasal destek beklenebilecek tüm kuruluşlar artık güvenilmez hale geldiğinde bile korkmayışında, renklerin kardeşliğinde, Türkiye'nin dört bir yanından ses veren dayanışma ruhunda bulduk. Tavır koyan, ışık saçan, ses veren, sokaklara dökülen ve şiddete asla bulaşmadan protestolarını yapma gayreti içinde olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz, selam veriyoruz.

Polisin derhal, vatandaşlarını savunmak olan asli görevine geri dönmesini, yetkililerin durumu sağduyu ve sorumlulukla değerlendirmesini, yönetenlerin kalabalıkların sesine kulak vererek toplumsal barışın tesisine katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Zaten hep güzeldin, artık yalnız da değilsin Türkiye!

#herseyozgurlukicin

Saygılarımızla,

Can Yayınları

(Medyatava)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.