SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursalı müzikseverlerden Duman'a tam not

Türk rock müziğinin en sevilen gruplarından Duman, Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda sevenleri ile buluştu. Grup üyeleri, enerjileri ile müzikseverlerden tam not aldılar.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2018 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2018 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Bursalı müzikseverlerden Duman'a tam not

Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nu saatler öncesinden doldurmaya başlayan 4,000 kişilik coşkulu kalabalık, grup üyelerinin sahneye çıkması ile birlikte büyük bir alkış tufanı kopardı. 1999 yılından bugüne dillere dolanan 'Seni Kendime Sakladım', 'Elleri Ellerime' ve 'Senden Daha Güzel' gibi kendileri ile özdeşleşen şarkılarını binlerce kişilik koro eşliğinde seslendiren grup üyeleri, enerjileri ile müzikseverlerden tam not aldılar.

Öte yandan grubun solisti Kaan Tangöze konserin ortalarına doğru şarkı arasında ''Dünyanın en tatlı babası hoş geldin'' diye bağıran bir hayranına ''Hoş bulduk'' yanıtını vererek ilginç bir diyaloğa imza attı. Bir süre önce sevgilisi Kıvılcım Ural'ın hamilelik haberini alarak büyük bir mutluluk yaşayan Tangöze, sevgilisinin yokluğunda çıktığı Bursa konserinde ''Beni Yak'' şarkısını ise peş peşe iki kez seslendirdi. 

Yaklaşık iki buçuk saat süren konserin finalinde seyircilerin tezahüratları eşliğinde bir kez daha sahneye dönen grup üyeleri, programı yarım saat daha uzatarak müzikseverleri adeta mest ettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.