SON DAKİKA
Hava Durumu

BUFSAD Ulusal Fotoğraf Yarışmasında birinci oldu

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) tarafından düzenlenen TFSF Kupası Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda Takım Birincilik Kupasını Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği (BUFSAD) kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2018 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2018 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
BUFSAD Ulusal Fotoğraf Yarışmasında birinci oldu

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) tarafından düzenlenen ve konusu serbest olan TFSF Kupası Ulusal Fotoğraf Yarışması 2018 sonuçlandı. TFSF 2018, Takım Birincilik Kupasını Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği (BUFSAD) kazandı.

Birincilik kupasının büyük onur olduğunu belirten BUFSAD Başkanı Serpil Savaş, "Takım liderleri Egemen Ergin ve Galip Çetiner nezdinde emeğiyle katkı koyan değerli arkadaşlarımız Cengiz Çırpan, Salih Kuş, Aygül Öztürk, Veysel Kaya, Savaş Şener'i kutluyorum. Bu gururu BUFSAD'a ve Bursamız'a yaşatanlara, derneğimizin bayrağını layıkıyla taşıyanlara sevincimle canı gönülden teşekkür ediyorum. Ayrıca takımımızın fotoğraf seçkilerinde jüri görevi üstlenen Cihan Karaca, Osman Maaşoğlu, Bülent Suberk, Mikdat Besni dostlarımıza da takımımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

32 yılı geride bırakan BUFSAD'ın kazandığı kupa ödülü 1 Aralık'ta Ankara'da törenle verilecek. Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu'nun ilk defa düzenlediği bu yarışmada kupayı alan BUFSAD iki defa daha birinciliği elde etmesi durumunda federasyon başarı yıldızına da sahip olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.