SON DAKİKA
Hava Durumu

BUFSAD'ın yeni fotoğrafçıları işbaşında

BUFSAD'ın düzenlediği fotoğraf seminerlerine katılan fotoğrafseverler sertifikalarını aldı. Eğitimlere katılan 117 fotoğrafçı, aldıkları eğitimlerle Bursa'nın en geniş fotoğraf ailesi olan Bufsad'a katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2012 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2012 10:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
BUFSAD'ın yeni fotoğrafçıları işbaşında

Bufsad'ın fotoğrafa yeni başlayanların anlayabileceği düzeyde temel bilgilerden ve pratik ipuçlarından oluşan bir dersler ve geziler bütünü olan Temel Eğitim seminerinin 66. dönemine 80 kişi katıldı.

Haftada iki gün olmak üzere yapılan Temel Eğitim Seminerleri'nde katılımcılar 7 hafta boyunca hem fotoğrafın teorisi hakkında bilgi aldı hem de düzenlenen çekim gezileri ile fotoğraf pratiği elde etti.

Derslerde fotoğraf makinelerinin çalışma prensipleri, objektifler, pozlandırma ilkeleri, enstantane, diyafram, aydınlatma ilkeleri, ışık bilgisi, alan derinliği, dijital fotoğraf, kompozisyona giriş, çekim teknikleri ile dijital görüntü işlemeye giriş ve pratik photoshop konu edildi.

İleri eğitimlerin 2. kurunun 7. dönemine ise 37 kişi katılarak sertifika almaya hak kazandı. 14 haftada tamamlanan bu eğitimler süresince her hafta verilen ödev ve dönem için verilen projelerin sonuçları cuma günleri yapılan fotoğraf değerlendirme seanslarında ele alındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.