SON DAKİKA
Hava Durumu

“Aşkın En Kısa Gecesi” seyirciden tam not aldı

Nilüfer Kent Tiyatrosu, sezonun üçüncü oyunu “Aşkın En Kısa Gecesi” ile seyirci karşısına çıktı. Prömiyeri Nâzım Hikmet Kültürevi’nde gerçekleştirilen komedi türündeki oyun, tiyatro tutkunlarından tam not aldı.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2022 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2022 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
“Aşkın En Kısa Gecesi” seyirciden tam not aldı

Nilüfer Kent Tiyatrosu, yeni bir oyunla izleyici karşısına çıktı. “Kuş Öpücüğü” ve “Nora: Bir Bebek Evi”nin ardından sezonun üçüncü oyunu olan “Aşkın En Kısa Gecesi”, sanatseverlerle buluştu.

David Greg ve Gordon Mc Intyre’nin yazdığı, Çiğdem Kaplangı’nın çevirisini yaptığı ve Nilüfer Kent Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Murat Daltaban’ın yönetmenliğini üstlendiği “Aşkın En Kısa Gecesi” isimli komedi türündeki müzikli oyun, ilk gösterimini yaptı. Nâzım Hikmet Kültürevi’nde prömiyeri gerçekleştirilen sezonun üçüncü oyunu Aşkın En Kısa Gecesi’ne sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

Özlem Zeynep Dinsel, Mert Tiryaki, Mehmet Yıldırım ve Eylül Güntekin’in rol aldığı oyun, boşanma avukatı olan Helena ile yasadışı işler yapan Bob karakterinin bir barda tanışmasını, 35 yaşında olmanın endişelerini eğlenceli bir şekilde izleyiciye aktarıyor. Salondan kahkaha seslerinin eksik olmadığı prömiyerin sonunda, Nilüfer Kent Tiyatrosu ekibi ayakta alkışlandı. Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Vildan Özkula da, oyuncuları ve Nilüfer Kent Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Murat Daltaban’ı çiçek vererek kutladı.

Aşkın En Kısa Gecesi isimli oyun, Nisan ayı boyunca perşembe, cuma ve cumartesi günleri saat 20.30’da Nâzım Hikmet Kültürevi’nde sahnelenmeye devam edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.