SON DAKİKA
Hava Durumu

Açıkhava'da müzik şöleni

'52. Uluslararası Bursa Festivali'nde aynı sahneyi paylaşan Emir Yeşil, Dolapdere Project ve Duygu Desovalı, müzikseverlere tadına doyulmaz bir konser yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2013 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2013 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Açıkhava'da müzik şöleni

Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) koordinasyonuyla gerçekleştirilen '52. Uluslararası Bursa Festivali', Emir Yeşil, Dolapdere Project ve Duygu Desovalı'nın aynı sahnede buluştuğu özel konseri sanatseverlerle buluşturdu.

Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen konser, eşsiz bir müzik şölenine imza attı. Bursalıların keyifle izlediği konserde, bazı vatandaşlar yerlerinde duramadı, hareketli müziklere danslarıyla eşlik etti.
Yabancı hit parçaları Türk müziği enstrümanlarıyla buluşturan Emir Yeşil, Dolapdere Project ile 'Düş' albümüyle dikkat çeken ve Türkiye'de elektronik müziğin önemli temsilcilerinden olan Duygu Desovalı, Bursa'da gördükleri ilgiden mutlu olduklarını söyleyerek, yaklaşık iki saat süren konserde vatandaşlara keyifli anlar yaşattılar. Konserin sonunda sanatseverler, sanatçıları alkışlarla ödüllendirdiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.