SON DAKİKA
Hava Durumu

PAYKAD üyeleri kahvaltıda buluştu

Geleneksel Kahvaltı programında bir araya gelen Hayata Değer Katan Kadınlar Kültür ve Paylaşım Derneği (PAYKAD), yeni projeleri hakkında bilgi paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2018 18:09
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2018 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
PAYKAD üyeleri kahvaltıda buluştu

Toplumda kadınların istihdama katılması ve çocukların eğitimlerine yönelik yardımlaşma ve dayanışma bilincini oluşturmayı kendine şiar edinen ve bu yönde projeler geliştiren Hayata Değer Katan Kadınlar Kültür ve Paylaşım Derneği (PAYKAD) üyeleri, her ay düzenledikleri Geleneksel Kahvaltı programında bir araya geldi. 

Dernek Başkanı Pervin Karaçam, yaptığı konuşmada, dernek tarafından yapılan çalışmaları ve yeni projeleri üyelere aktardı. Aralık ayında 4. yıldönümünü kutlayacak olan ve Ocak ayında Genel Kurulu gerçekleşecek derneğin 2019 yılında hayata geçirecekleri iki yeni projenin de sürprizini verdi. 

Derneğe yeni katılan üyeler Pelin Akdemir, Sanem Cengiz Şatır, Aslı Bulut, Halime Yılmaz ve Çiğdem Kıran Yılmaz'ı takdim eden Karaçam, "PAYKAD vizyon ve misyonuna katkı sağlayacak yeni üyelerle büyümeye devam ediyoruz" dedi.

Dernek Başkanı Pervin Karaçam, yeni katılan üyelerin tanıtılmasının ardından, gerçekleştirilecek projelere destek olunmasından mutluluk duyacaklarını belirtti. 

Dernek faaliyetlerine değinen Karaçam, üyelerin gönüllü olarak verdikleri bağış ve katkılarıyla 10 öğrenciye burs verdiklerini ve daha çok öğrenciye ulaşabilmek adına Bursa'lı iş insanlarından destek beklediklerini dile getirdi. 

Karaçam, toplumun eğitim ve sanatla gelişebileceğini vurgulayarak, "her türlü sosyal sorumluluk ve sanat projelerine destek veren PAYKAD yine bir farklı etkinlik gerçekleştirecek. Dernek üyelerimizin hazırladıkları resim ve fotoğraf çalışmaları ile karma bir sergi açacağız. Açılacak sergiden elde edilen gelirin bir kısmını da yine öğrencilerin eğitimi için kullanacağız." dedi.

Kahvaltının ardından yeni üyelere, Dernek Başkanı Karaçam ve Başkan Yardımcısı Aygün Yücetürk tarafından dernek sembolü olan Mor Fular takıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.