SON DAKİKA
Hava Durumu

PAYKAD'da Pervin Karaçam güven tazeledi

Hayata Değer Katan Kadınlar Kültür ve Paylaşım Derneği (PAYKAD), 3'ncü Olağan Genel Kurulu'nu Nilüfer Dernekler Yerleşkesi Konferans Salonunda gerçekleştirdi. Genel Kurulda PAYKAD Başkanı Pervin Karaçam güven tazeledi.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2019 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2019 10:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
PAYKAD'da Pervin Karaçam güven tazeledi

Hayata Değer Katan Kadınlar Kültür ve Paylaşım Derneğinin (PAYKAD) 3'ncü Olağan Genel Kurulu'nda Pervin Karaçam güven tazeledi.

PAYKAD'dan yapılan açıklamaya göre Nilüfer Dernekler Yerleşkesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığını Ender Karaelli yaptı. Oy birliğiyle tekrar başkanlığa seçilen Pervin Karaçam, yaptığı konuşmada, derneğin kuruluşundan bu yana yapılan çalışmalar ve projelerden bahsederek şunları anlattı:

"PAYKAD 2014 yılında kurulan derneğimiz, 'Köy Okulları Da Bizim' diyerek başlattığı proje ile Büyükorhan ilçesinde 4 köy okulunun ve öğrencilerinin eğitim ve kıyafet ihtiyaçlarını karşıladı. Sonrasında, Çevreye duyarlılık ve doğaya saygı adına 'Sen De Geleceğe Bir Fidan Dik' diyerek Nilüfer ilçesinde  ağaçlandırmaya katkı sağladık.ülkemizde çığ gibi büyüyen eğitim sorunlarının çözümüne katkıda bulunabilmek için Çağdaş Eğitim Kooperatifi ile 'Kır Çiçekleri De Okusun' dedik.

Tüm sorunlar doğru iletişimde olamadığımız için yaşanıyor. BEBKA onaylı 'Etkili İletişim ve Sunum Teknikleri'  projesi ile üyelerimize fayda sağlamaya çalıştık.

Çocuklar mutluysa herkes mutludur dedik ve Büyükorhan ilçesindeki ilköğretim öğrencileri ile Görecik Yaylasında 'Bir Uçurtma Bir Hayal' projesini hayata geçirdik.

Uzaklardaki çocuklar kimindi? Elbette bizim. Onlar için de 'İyi Ki Varsınız' ekibi  ülke genelinde yaklaşık 1000 öğrencinin kıyafet ve tüm okul ihtiyaçlarını temini için kampanya başlattık.

İçişleri Bakanlığı'ndan Bursa'da hibe almaya hak kazanan 6 projeden biri olan 'Sağlıklı Yaşamın Koçları Kadınlar' projesi  Bursa ve Mudanya ilçelerindeki kadınların ürettikleri ürünlerin hazırlanma ve pazarlanma aşamalarında eğitimler düzenledik.

Bu süreçlerde destek olan tüm duyarlı ve farkındalık sahibi dostlara teşekkür ediyoruz."

Genel kurul sonrasında önceki dönem yönetim kurulu üyelerine teşekkür plaketleri başkan Pervin Karaçam tarafından verildi. Ayrıca dernek kurucu üyelerinden Sevgi Akçadağ'a derneğe en fazla üye kazandıran üye olarak onur ödülü verildi.

PAYKAD'ın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

"Pervin Karaçam, Aygün Yücetürk, Gülbin Okur , Bircan Çavuşoğlu, Hayriye Büke, Sevim Erol, Rengin Akdemir, Sadiye Inal ve Olca Akçadağ"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.