SON DAKİKA
Hava Durumu

PAYKAD 4. yaşını coşkuyla kutladı

Hayata Değer Katan Kadınlar Kültür ve Paylaşım Derneği (PAYKAD), 4. kuruluş yıl dönümünü üyeleri ve gönüllü dostlarıyla coşkuyla kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2018 22:04
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2018 22:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
PAYKAD 4. yaşını coşkuyla kutladı

Hayata Değer Katan Kadınlar Kültür ve Paylaşım Derneği (PAYKAD), 4. kuruluş yıl dönümünü üyeleri ve gönüllü dostlarıyla Kültürpark Çağdaş Gazeteciler Lokali'nde coşkuyla kutladı. 

PAYKAD Yönetim Kurulu Başkanı Pervin Karaçam, derneğin 4. yaşının kutlaması dolayısıyla açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Karaçam, yaptığı açılış konuşmasında, derneğin ileride köklü bir STK olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini ve Bursa'da kadınların iş hayatında istihdamı, çocukların eğitimi ve öğrencilerle ilgili projeler üretmeye devam edeceklerini ifade etti. Derneğin yaptığı çalışmaları hatırlatan Pervin Karaçam, 2014 yılında 11 kurucu üye ile kurulan ve bugün üye sayısı elliyi bulan PAYKAD'ın yeni üyelerle güçlendiğini ifade etti.

İçişleri Bakanlığı'ndan hibe alınan "Sağlıklı Yaşamın Koçları Kadınlar" projesindeki emeklerinden dolayı Proje Koordinatörü Gülbin Okur'a Dernek Başkan Yardımcısı Aygül Yücetürk tarafından teşekkür plaketi verildi.

"Köy Okulları da Bizim" projesindeki katkılarından dolayı ise Büyükorhan Sarnıç Köyü Öğretmeni Ali Yücel Karahan'a teşekkür plaketi verildi. 

Dernek Başkanı Pervin Karaçam, 8 Ocak 2019 tarihinde Nilüfer Dernekler Yerleşkesi'nde yapılacak Genel Kurul hakkında bilgilendirmede bulunarak, bütün üyeleri yönetimde yer almaya davet etti. Davetlilerden Yeşil Pedal Spor Kulübü Kurucu Başkanı Yalçın Ataylar da gecede kısa bir konuşma yaparak dernek üyelerine sürpriz bir projesi olduğunu açıkladı.

Gecede derneğin etkinliklerinde yer alan gönüllü üyeleri de söz alarak duygularını paylaştılar. Derneğin yeni üyelerinin de tanıtıldığı kutlamada, yeni üye Ekmel Yıldız'a da fular ve rozeti Dernek Başkan Yardımcısı Aygül Yücetürk verdi.

PAYKAD üyeleri, gece öncesinde pistte hep birlikte 4. yaş pastasını keserek objektiflere poz verdi. 

Gecede ÇGD Lokali'nde sahne alan sanatçı Kemal Yağlı, dernek üyelerinin eğlencesine canlı müziğiyle eşlik etti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.