SON DAKİKA
Hava Durumu

Mudanya Belediyesi'nin kadın çalışanlarına 8 Mart izni

Mudanya Belediyesi'nin kadın çalışanlarına, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde bir gün idari izin verildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya için özveriyle çalışan kadın personele teşekkür ederken, "Sizlerin emeği ve gayreti ile büyük işler başardık, başarmaya da devam edeceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2019 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2019 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Mudanya Belediyesi'nin kadın çalışanlarına 8 Mart izni

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, belediyedeki kadın personele bir gün izin verdi. Mudanya için özveriyle çalışan kadın personele teşekkür eden Türkyılmaz, "Sizlerin emeği ve gayreti ile büyük işler başardık. Bu günlere alın teriyle gelen bir insan olarak gerçek emekçilerin sizler olduğunu biliyorum. Öncelikle anaların anası, bizlere Mustafa Kemal Atatürk gibi bir önderi kazandıran Zübeyde Ana'mız başta olmak üzere, dünyadaki her şeyi güzelleştiren kadınlarımızın gününü kutluyorum. Kadınların hak ettiği değeri görebilmesi için ne gerekiyorsa yapacağımızı bir kez daha belirtiyorum" dedi.

Mudanyalı tüm kadınların gününü kutlayan Türkyılmaz, şunları söyledi:

"Üreten kadınların köylerde kurduğu dayanışma derneklerine verdiğimiz desteği bir adım daha ileriye taşıyarak, kooperatif projesi oluşturuyoruz. El emeği ürünlerinizi satışa sunabileceğiniz, aile bütçesine katkıda bulunabileceğiniz, sosyalleşip kültür ve sanat hayatına katılabileceğiniz bir merkez yapıyoruz. Yine Güzelyalı'da 1000 metrekarelik bir alanda Anne Yaşam Merkezi ve Kreşi yaparak, köy enstitülerinin ruhunu yaşatacağız. Çocuklar alanında uzman eğitimciler tarafından geleceğe hazırlanırken, sizler de ortak yaşam alanında sosyalleşip ilgi alanlarınıza göre mesleki eğitimlerden faydalanabileceksiniz. Yeni dönemde de yine kadınlar kazanacak."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.