SON DAKİKA
Hava Durumu

Medicabil'de 8 Mart'ta anlamlı imza günü

Medicabil Sağlık Grubu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde iki önemli etkinliğe imza attı. Medicabil'de çalışan iki kadın sağlıkçı yazdıkları kitapları imzalarken, Dünya Şampiyonu Milli Sporcu Aysel Özgan da deneyimlerini paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2024 23:09
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2024 00:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Medicabil'de 8 Mart'ta anlamlı imza günü

Medicabil Sağlık Grubu Süreç İyileştirme Yöneticisi Dr. Ayşe Yıldırım ile Operasyonlar Koordinatörü Dr. K. Dilara Torlak, yalın uygulamalarıyla ilgili yazdıkları kitapları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde imzalayarak tüm kadınlara ithaf ettiler.

Medicabil Nilüfer Hastanesi’nde gerçekleşen programın açılışında konuşan Medicabil Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, anlamlı bir günde kadın çalışanlarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Günümüzde aile ve toplum yaşamında olduğu kadar iş hayatında da kadının varlığı ve katkısı vazgeçilmez olduğunu söyleyen Bilgen, “Özellikle sağlık alanında kadının bilgi ve deneyimleri yanında, gösterdikleri sevgi dolu insanı sarmalayan yaklaşım, onları hem hastalar hem de çalışanlar için vazgeçilmez yapmaktadır. Kendilerine minnettarız” dedi.

Dr. Ayşe Yıldırım ve Dr. K. Dilara Torlak ise yazdıkları kitaplarını tüm kadınlara ithaf ettiklerini belirtti. Medicabil Sağlık Grubu’nun birer parçası oldukları için mutlu olduklarını söyleyen Dr. Ayşe Yıldırım ve Dr. Kısmet Dilara Torlak, yazdıkları kitaplarda Medicabil Sağlık Grubu’nun çalışma felsefesi olan “Yalın Sağlık” uygulamalarının anlatıldığını söylediler.

Programın son bölümünde Dr. Ayşe Yıldırım “Hastalık Bakım Hizmetlerinin Yönetimi ve Organizasyonunda Yalın Hemşirelik Uygulamalarının Rolü” adlı kitabını, Dr. Kısmet Dilara Torlak ise “Yalın Sağlık İşletmelerinde Hizmet Sunumunun Yönetimi ve Organizasyonu” kitabını imzalayarak kendilerini anlamlı günde yalnız bırakmayan mesai arkadaşlarına hediye ettiler.

Dünya Şampiyonu Milli Sporcu Aysel Özgan

Medicabil Hastanesi 8 Mart Kadınlar Günü’nde ayrıca Para Atıcılık Dünya Şampiyonu Milli Sporcu Aysel Özgan’ı ağırladı.

Paralimpik Oyunlarının tecrübeli ismi, 10m. Havalı tabanca (P2) ve 50m. Serbest Tabanca (P4) dallarında yarışan ve pek çok müsabakaya katılarak birinciliği elde eden milli sporcu Aysel Özgan Medicabil Hastanesi’nin kadın çalışanlarıyla deneyimlerini paylaştı.

Toplantının açılışında konuşan Medicabil Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Aysun Yılmazlar, “Bugün kadınların istedikleri zaman neler başarabileceğinin en güzel örneklerinden birisi olan dünya şampiyonu rekortmen milli sporcumuz Aysel Özgan’ı ağırlıyoruz. Kendisini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

8 Mart Kadınlar Günü kutlama etkinliği kapsamında Medicabil Hastanesi tarafından ağırlanan ve Ağustos ayında Paris’te düzenlenecek olimpiyatlara 5. kez katılacak olan Aysel Özgan da 13 yaşında geçirdiği felç sonrası asla pes etmediğini söyledi.

Bursa’da yaşayan ve konuşmasında sportif başarılarından örnekler veren Aysel Özgan, “Yatağa bağımlı olmaktan kurtulmak için meşguliyet ararken dünya şampiyonu oldum. Felç olduğumda asla pes etmedimİnsanlar kendilerine bahane yaratmasınlar. Engelli olarak başarmak çok daha anlamlı İnsanlar sağlıklı olur ve kendilerini sevebilirlerse her türlü engeli aşabilirler” şeklinde konuştu.

Etkinlik sonunda Medicabil Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Aysun Yılmazlar tarafından Para Atıcılık Dünya Şampiyonu Milli Sporcumuz Aysel Özgan’a çiçek takdim edildi ve toplu fotoğraf çekildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.