SON DAKİKA
Hava Durumu

Yurt dışından gelen araçları söküp arazi taşıtlarıyla birleştirmişler

Bursa'da, yurt dışından ülkeye sokulan araçların parçalarını kaza yapan otomobillere ve arazi taşıtlarına aktardıkları iddia edilen 3 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2021 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2021 12:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Yurt dışından gelen araçları söküp arazi taşıtlarıyla birleştirmişler

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Kaçakçılık Suçları Büro Amirliği ekipleri, Nilüfer ilçesinde M.A'ya ait iş yerinde Bulgaristan ve Gürcistan'dan getirilen araçların tamamen veya kısmen parçalandığını ve parçalarının yurt içinde kaza yapan araçlara aktarıldığını belirledi.

Ekipler ayrıca, yurt dışından getirilen bazı araçların kesilerek yurt içinde kaza yapanlarla birleştirildiğini tespit etti.

Söz konusu adrese düzenlenen operasyonda piyasa değeri yaklaşık 3 milyon lira olan, yurt dışından getirilen araçların parçaları ile yapılmış lüks binek araç, parçaları sökülerek başka araca aktarılmış gümrük kaçağı lüks aracın iskeleti ve aksamı, yine yurt dışından getirilen araçların parçaları ile yapılmış lüks SUV araç, parçaları sökülerek başka araca takılmış gümrük kaçağı lüks SUV aracın iskeleti ve aksamı ile lüks araçlardan sökülmüş 2 motor ve 2 şanzıman ele geçirildi.

İş yerinde bulunan ve yurt dışından getirilen araçların parçalarını kullanarak kaçakçılık suçunu işledikleri iddia edilen zanlılar M.A, B.S. ve Ö.S. hakkında adli işlem yapıldığı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.