SON DAKİKA
Hava Durumu

Yeni kurulan Bursa Gökçe Spor'dan atletizmde önemli başarılar

Bursa'da yeni kurulan ve atletizme yeni yetenekler kazandırmayı hedefleyen Bursa Gökçe Spor, Türkiye Atletizm Federasyonu Turkcell Küçükler Festivali'nde grubunda ikinci oldu.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2021 08:59
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2021 08:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursaport.com
Yeni kurulan Bursa Gökçe Spor'dan atletizmde önemli başarılar

Okan ARAS

Türkiye Atletizm Federasyonu Turkcell Küçükler Festivali'nin grup finalleri 7 merkezde yapıldı. Adana, Ankara, Çanakkale, Erzurum, Gaziantep, İzmir ve Trabzon'da yapılan atletizm festivali, yeni yeteneklerin buluşma noktası oldu.

Yeni kurulmuş bir kulüp olan ve Çanakkale grubunda yer alan Bursa Gökçe Spor, önemli bir başarıya imza atarak grubunda ikinci oldu. Uzun yıllar milli takımlara sporcular yetiştiren Cengiz Gökçe tarafından geçen yıl kurulan kulüp bir yıldır, düzenli antrenmanlar ile dikkat çekiyordu. Çanakkale'de elde edilen grup ikinciliği gelecek yıllar için umut verici bir işare oldu.

Elde ettikleri ikincilik hakkında bilgi veren kurucu başkan ve baş antrenör Cengiz Gökçe, "Uzun atlamada birincilik, yüksek atlama, fırlatma topu ve 5x80 bayrakta ikincilik, yürüyüş branşında da üçüncü olarak kürsüye çıktık. Puanlama sonrasında da kulüp olarak da ikinci olmayı başardık. Çok mutluyuz" dedi.

Kulüp olarak amaçlarının, yeni yetenekleri Türk atletizmine kazandırmak olduğunu ifade eden Cengiz Gökçe, "Böylesi zor bir ekonomik süreçte, ekip olarak yılmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yıldız, genç ve tabii ki A milli takım seviyesinde Türkiye şampiyonu sporcular çıkaracağımızdan da eminiz" ifadelerini kullandı. Gökçe, okul taramalarına çok önem verdiklerinin altını çizdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.